FAQ: Grafické Karty - modely, výkon, hry,...
no mam právě tu HD atinu a celkem mě štve, že když hraju starou hru, jako třeba Neverwinter Nights, tak mam teploty stejné, jako třeba v Timeshiftu(od 60 k 70ti na GPU).. myslíte, že by mi pomohlo nastavit chod na nižší frekvence v řízení spotřeby? jestli se stejně nebude grafika taktovat na max..
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
no problém sem viděl právě v novosti a specifičnosti ovladačů, které zatím nepodporuje riva tuner.. takže sem ve správci spotřeby nastavil výkon na automaticky 3-4 osminy maxima procesoru a asi to mělo vliv i na grafiku, která v everestu přešla na 300/400 (ve 2D má 120/400)
teplota GPU se pak držela kousek pod 60, CPU okolo 44, což sice neni tak rapidní, ale lepší než nic
chtělo by to ale, aby mi konečně fungoval riva tuner, abych moh takty a teplotu sledovat ve grafu a nastavit je ručně..
teplota GPU se pak držela kousek pod 60, CPU okolo 44, což sice neni tak rapidní, ale lepší než nic
chtělo by to ale, aby mi konečně fungoval riva tuner, abych moh takty a teplotu sledovat ve grafu a nastavit je ručně..
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V