NVIDIA GeForce 9500M GS a Vaše zkušenosti
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Mám ještě takový dotaz k této Gk(doufám že se to netýká Aceru,to by pak bylo do nesprávného tématu.Jak jsem už zde psal,hraju Demo Gridy.Hraju to na medium detaily 1024x768,sync vyp. a teplotu mám kolem 67 stupnu.Zkoušel jsem to na ultra detaily FPS samo nic moc,ale teplota 70 stupnu a vic ani tuk.Zkoušel jsem uplně věchno narážet do bariér,vysokou rychlost,plynový efekty pomocí hodinek,replay a furt jsem na 70 stupnech.A to nejde ani nahoru,ani dolu furt 70.Jediny co mě napadlo je,že by to mělo nějakou hranici kvuli větraní,ale pochybuju.Dělá vám to taky? Dík za odpověd
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
polo píše:Takti tam mas v poriadku...
Jestě jsem se koukal na nvidia.com a takty Memory by měli být 700 MHZ a Ja mam jen 400.Je to tady http://www.nvidia.com/object/geforce_9500m_gs.html ve specifications.Zkoušel jsem ještě Crysis na low při 1024x768 a 25 FPS.To i docela ujde.
Stáhl jsem tyto ovladače. http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... 19571&st=0 Myslím, že na stránkach nvidie je verze nějak 175.xx todle je OEM 177.66 a vykon v benchmarku se me zdvihnul asi o 80 bodů. mam acer 6920g
prosim post uzivatele Venerea neberte moc vazne, neni pravdivy.. neni mozne hrat crysis hratelne (aspon 25 fps) v 1440x 900 na stredni az vyzsi detaily na GeForce 9500GS. Ja mam 8600GT a s taktama (pres 5000 bodu v 3Dmark 06) a hral jsem Crysis v rozliseni 1280x800 na stredni detaily a byl jsem rad za 30 fps v mene narocnejsich scenach.. pak takove ty narocne jako treba efekty ve zmrzle krajine atd, tam to padalo uz niz a nemluve o zaverecne misi na letadlove lodi, kde se to kurna sekalo i na low. Samozrejme byly casti hry, kde to utahlo high plynule, ale tech bylo jak safranu, takze ve vetsim rozliseni s mensim vykonem tezko vetsi detaily.
Treba assassian creed mi uz bezi na high v nativnim rozliseni vcelku dobre, ale to je opet s taktovanim.. na netakt grafice neni sance.
edit. jeste koukam, ze se resily teploty.. tak pokud by to nekomu pomohlo, tak ja mam na 8600GT kdyz hraju kolem 70 stupnu +-.. a kdyz mam nataktovano tak to po delsi dobe hrani stoupne az k 80 stupnum, kde uz to ma tendence zamrzat... ale vetsinu casu jsem na teplote 78 stupnu
Treba assassian creed mi uz bezi na high v nativnim rozliseni vcelku dobre, ale to je opet s taktovanim.. na netakt grafice neni sance.
edit. jeste koukam, ze se resily teploty.. tak pokud by to nekomu pomohlo, tak ja mam na 8600GT kdyz hraju kolem 70 stupnu +-.. a kdyz mam nataktovano tak to po delsi dobe hrani stoupne az k 80 stupnum, kde uz to ma tendence zamrzat... ale vetsinu casu jsem na teplote 78 stupnu
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
-
- píše často
.
Ahoj chlapi, dá se tato graf. karta taktovat? Je to možné? Popř. poradíte mi prosím přes jaký program? Hledal sem to tady ale nenašel a jestli to tu je hodtě mi sem moc moc prosím odkaz na toto téma
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
SpartanJay píše:možná tomu druhýmu to jde líp, pže má výkonnější procesor a trošku LEPŠÍ GRAFIKU.. nemůžeš si myslet, že na stejný grafice s jinou sestavou ti poběží vše stejně.. aspoň já osobně to tak vidím..
V nějakým tématu (myslím že se to jmenovalo SpartanJay a jeho problémy),o tobě nědo psal,že meleš kraviny,taky se my zdá,protože když tadyto téma je o 9500 GS,tak jak by někdo mohl mít o něco výkonnější grafiku,když to Venerea psal o této grafice,to jsem fakt nepochopil.Jinak s tím procesorem je to jasný a já když už tak to srovnávám s GF8600 GT.
Edit Solitary: odpovedi se asi nedockas, jelikoz uzivatel ma bloknuty ucet
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
ovladače
na Aceru 6920 jsem vyzkoušel ovladače 177.66 a v 3D marku se mi skóre zvýšilo jen o 40 bodů a navíc tyto ovladače neuměli automaticky snižovat takt jádra a pamětí a tak šetřit spotřebu enegrie (nemluvě o věčně běžícím větřáku), proto jsem se po chvíli vrátil na původní ovladače
Pro Acer 6920 tyto ovladače nedoporučuji![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pro Acer 6920 tyto ovladače nedoporučuji
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jako velmi spolehlivy ovladace muzu doporucit 169.28. Zkousel sem ruzne 17x.xx a vzdy jsem s necim nebyl spokojeny.. posledni co jsem mel tak 177.66 xp 32bit a udelaly o 150 bodu vic v 3dmarku, ale byl v nich cloak bug v crysisu a mass efect pod nima temer nechodil vubec. Mely dost chybek no.. tak sem se vratil na 169.28 a zde jede vse tak jak ma. urcite se najdou 17.x.xx co fungujou dobre, ale na laptopvideo je jich tolik, ze me to nebavi se tim tolik mazaat ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.Tak jsem zkoušel přetaktovat tuto GK s ovladačema 169.04,taktováno přes EVGA Precision a původní takty byly 475/400 a já to dal a 600/500 (Procesor GK,Memory), a když jsem spustil třeba Assassins creed tak jsem měl teplotu nejvíce 72 stupňu(Jinak okolo 70),a předtím jsem měl nejvíce 70 stupňu.Tedy jsem to zvýšil jen o 2. stupně.A chci se vás tedy zeptat,jestli je to normální,a jestli tím neníčím notebok.Jinak mi to zvýšilo výkon docela znatelně,takže si můžu dovolit více,než dřív.Dík za odpověď ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)