kyo píše:WXGA displeje u nižsíšch modelů jsou lesklé, WXGA panely jsou kvalitativně dost dole, takže s tim asi moc neuděláš, můžeš softwarově korigovat jas, kontrast, saturaci atd., v nastavení displeje, ale ty máš X3100 tak nevim jak to tam je, mě se díky tomu a srovnáváním se stolním LCD podařilo obraz na ntb vyladit tak, že neni problém editovat fotografie atd. bez toho aby poté na jiných stolních LCD vypadaly jinak atd. tudíž jsem spokojen. z "výroby" to ale byla přesvětlená hrůza, světlá fotografie na mém displeji byla na stolním LCD tmavá..
aha dakujem.
Leskly wxga je lepsi ako moj matny wxga ?
sendador píše:Vcera jsem si koupil ThinkPad R61i. Hrozne me stve, ze kdyz na nem nedelam, tak cca kazdych 5 minut hlasite pipne. Nevite, jak to odstranit?
fakt? Zkus dvakrat poklepat na ikonu baterky a tam v nastaveni zrusit veskere pipani (anglicky beep??!)
sendador píše:Vcera jsem si koupil ThinkPad R61i. Hrozne me stve, ze kdyz na nem nedelam, tak cca kazdych 5 minut hlasite pipne. Nevite, jak to odstranit?
fakt? Zkus dvakrat poklepat na ikonu baterky a tam v nastaveni zrusit veskere pipani (anglicky beep??!)
Diky moc. Mozna by nebylo marny prodavat pocitace i s navodem, abych to pochopil i ja
mam taku otazku.
Da sa nbeak prehodit tlacitko fn a ctrl ?
trocha mi to vadi ... bol som zvyknuty ze na konci klavesnice mam tlacitko ctrl a teraz je tam to fn
Mam asi dalsi blbej dotaz. Mam nastaveno, ze po 25 minutach se prepne pocitac do standby rezimu. Problem je, ze se mi nedari ho potom znovu rozchodit jinak nez restartem systemu. Takze co s tim? A druhej dotaz obdobnej - jak se budi pocitac z rezimu hibernace?