Asus A6M - prasklé šasi

notebooky Asus a vše kolem nich
sportak
občas něco napíše

Asus A6M - prasklé šasi

Příspěvekod sportak » 20 črc 2008 17:59

Zdravím, v části pod monitorem, vedle pravého kloubu mi prasklo šasi na vnitřní straně, záruční list nepotrvzen, faktura založená neznámo kde, dotaz na asus podporu jsem poslal, chci se zeptat, když by oprava vyšla na velké peníze, jestli někdo nevíte co s tím, popřípadě kdyby tu byl nějaký technik, jak složitá by byla výměna šasi, když bych si sehnal nějaký jetý nb podobné nebo stejné specifikace, jak složitá by byla výměna, nebo popřípadě, jestli to tak můžu nechat a používat pc dál. Používám jej denně, jsem student VUT FIT, takže se bez něj určitě neobejdu, děkuju za názory

polo

Příspěvekod polo » 20 črc 2008 18:36

na reklamovanie ti staci seriove cislo pokial je samozrejme v zaruke...
A to mas na stitku zospodu...Inac mohol by si dat fotku takto ani nevieme o com to hovoris ...

sportak
občas něco napíše

Příspěvekod sportak » 20 črc 2008 20:32

no ono to moc není vidět, ale pokusil jsem se to vyblejsknout
http://img2.imgup.eu/prasklina.jpg

polo

Příspěvekod polo » 20 črc 2008 20:36

tazke ako som napisal... Ak nie tak si to mozes sundat a z vnutra zlepit alebo si od servisu ci z ineho zdroja zohnat ten plast a vymenit...

Mining
občas něco napíše

Příspěvekod Mining » 21 črc 2008 22:33

Zdravím. Ten tvůj problém je pouze estetického rázu, ne? Mně se stalo to samé, když mě spadl notebook ze stolu, akorát mě ten rámeček kolem displaye prasknul nahoře. Chvíli mě to štvalo, tak sem hledal někde přesně jen ten jeden díl a našel sem ho kdesi na amerických stránkách za 23 USD. Pak jsem to sundal, slepil sekunďákem a nasadil zpět... Neřešil bych to, jen jestli ti to moc vadí. Noťas mám taky v záruce, ale myslím, že servis by mi tuhle vadu stejně neuznal, tak sem to vyřešil takhle...

onne
guru

Příspěvekod onne » 22 črc 2008 10:44

sportak píše:no ono to moc není vidět, ale pokusil jsem se to vyblejsknout
http://img2.imgup.eu/prasklina.jpg

praskající asus.. nic nového.. servis ti to neuzná.. budeš muset použít české ručičky :wink:
ThinkPad T420

polo

Příspěvekod polo » 22 črc 2008 11:32

Servis to vacsinou uzna , ale osobne som prasklinu na asuse este nevidel na vlastne oci... Kamaratovy po pade praskol pravy roh a vymenili mu to takze by som to skusil reklamovat...

sportak
občas něco napíše

Příspěvekod sportak » 22 črc 2008 19:49

onne píše:
...

praskající asus.. nic nového.. servis ti to neuzná.. budeš muset použít české ručičky :wink:

no pokud to neuzná, co mě bude stát to, že se na to vůbec uráčí podívat a řeknou, že je to užíváním, myslím, odeslání a nějaké dopravení Brno-Ostrava-Brno? jestli má vůbec cenu posílat počítač jen tak na výlet

polo

Příspěvekod polo » 22 črc 2008 19:51

neviem este som nevidel ze by za dopravu chceli pri neuznani peniaze, A ak ti to neuznaju mas do do 2-3 dni doma...

Ale videl som ako uznali par takych co to bolo sposobene padom a podobne takze je dost pravdepodobne ze ti to uznaju len im to tam treba spravne popisat aky ma problem :wink:

A pri najhorsom za par korun ti to spravia alebo si ten plast niekde zozenies to je malickost pripadne ak ti to esteticky nevadi mozes ho sundat a z vnutra zlepit...

sportak
občas něco napíše

Příspěvekod sportak » 23 črc 2008 20:11

no esteticky vadí nevadí, stejně mám v plánu si časem pořídit Della, jen jsem měl strach, aby to nemělo vliv na funkčnost, nebo tak něco, to že má obrazovka vůli asi tou prasklinou způsobeno není, že?

polo

Příspěvekod polo » 23 črc 2008 20:51

Posli im to tam , vypln formular na nete a do 2 dni mas doma kuriera a uvidis na com si ak nepomoze tak si to bud kup na nete diel alebo zlep..

tazko to moze byt tym to skor je pravdepodobne ze poskodeni pant=velka vola=prasklina...

Zpět na „notebooky Asus“