Jaký notebook vybrat- 3 kandidáti
u mna by v prospech dellu oproti asusu hovorila rychlost servisu a moznosti rozsirenia zaruky - nie ani tak moznost rozsirenia max na 3 roky ako chybajuca ina moznost servisu u asusu ako len collect&return. osobne sa daju veci vybavit rychlejsie a jednoduchsie ako len cez mail a telefon. NBD u dellu je samozrejme vyrazne plus co sa servisu a zaruky tyka.
co sa tyka kvality samotneho notebooku imho medzi dellom xps 1530 a asusom vx2 nejaky vyrazny rozdiel imho nebude.
co sa tyka kvality samotneho notebooku imho medzi dellom xps 1530 a asusom vx2 nejaky vyrazny rozdiel imho nebude.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Jako rekl bych , ze po strance vybavy jsou skoro stejne ale design je u Asusu uplne nekde jinde a jeste ktomu kuze ikdyz vim, ze jsou sni nekdy velke problemy tak bych bral mozna bral ten asus. A jeste ta konstrukce je taky urco lepsi nez u dellu. pac ho budu casto prenaset tak se mi vic hodi Asus a to bude kazdej koukat kdyz donesu Lambo
- Chlebovnik
- guru
Když ty vytáhneš ten svůj Asus, tak se bude líbit možná tak lidem co notebookům nerozumějí, ale zato když já vytáhnu svůj ThinkPad, tak mi budou závidět lidé co se v noteboocích vyznají. Takže asi tak.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Zpět na „Jaký vybrat notebook“