Lze S96 zakoupený u barbone registrovat na VBI?
Viděl někdo diskuzi na VBI?
(to, že se tam dá podívat až po zakoupení produktu, vypadá podezřele... skoro jako by měli co skrývat.....)
pool
registrace
-
Petr.Sybol
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
pool: proč by měli co skrývat? Na netu je zkušeností poměrně dost a diskuse je podlě mě i díky jednoduchosti daná do registrované sekce, stejně jako ovladače a technický formulář, aby to bylo pod jednou střechou.
Vzhledem k tomu, že barbone jsou stejné šasí (Compal, Asus) tak by neměl být problém s registrací. V opačném případě stačí napsat na technickou podporu. Jsou rychlí a ochotní.
Vzhledem k tomu, že barbone jsou stejné šasí (Compal, Asus) tak by neměl být problém s registrací. V opačném případě stačí napsat na technickou podporu. Jsou rychlí a ochotní.
Ja mam taky koupeny notebook u barbone a sasi je od VBI. Ted jsem tam zkousel muj notebook registrovat a taky mi to pise, ze muj notebook neni v jejich databazi.
Barbone Wizard (Sasi ASUS S96J): Intel® Core™ 2 Duo Processor T7200, 1024MB 667MHZ TRANSCEND CL5, TOSHIBA MK1032GSX 100GB 5400ot.,16MB, 2,5'' SATA, Mobility Radeon X1600 256MB VRAM, Intel Wireless 3945.
-
leon
-
StC440
Je to tak, ze zakaznik, ktery zakoupil notebook ve VBI autorizovane siti prodejcu (uvedenych na vbi.cz, odkaz Kde zakoupit), ma moznost svuj notebook zaregistrovat na VBI.cz a mit tak pristup k dalsim sluzbam jako je diskuzni forum majitelu notebooku VBI, moznost zadat technicke dotazy, pristup ke stahovani aktualnich ovladacu, informace o novinkach, akcich a soutezich, ruzne slevy atd.