čištění displeje
čištění displeje
Dobrý den,
Mám na Vás takový dotaz,který není až tak od věci.Chci se zeptat,jestli nevadí,když každou chvíli čistím displej hadříkem od prachu a nečistot bez použití jakéhokoliv přípravku.Nemůže se tím displej nějak poškodit,myslím barvy atd.?
Díky.
Mám na Vás takový dotaz,který není až tak od věci.Chci se zeptat,jestli nevadí,když každou chvíli čistím displej hadříkem od prachu a nečistot bez použití jakéhokoliv přípravku.Nemůže se tím displej nějak poškodit,myslím barvy atd.?
Díky.
Ale jinak se displej nemůže poškodit-barvy.Stane se mi,že že "zfoukávám" prach z displeje a hold někdy se mi objeví na displeji slina,tak se jí chci zbavit,no a už tam zůstanu nějaké stopy po čištění.
Ptám se proto,protože jsem hrozný "pedant"na všechno a když se mi někde něco objeví,tak mi to hold vadí.
Ptám se proto,protože jsem hrozný "pedant"na všechno a když se mi někde něco objeví,tak mi to hold vadí.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Čistění
ahoj všem,když už jsem donucen k čistění,tak používám ubrousky fa.Bril (malé-na brýle a objektivy).Jsou napuštěné nějakou chemií a čistí skvěle na první setření.Díky tomu navlhčení nehrozí poškrábání a stopa okamžitě mizí.Balíček 20-ti kusů stojí 35-40 Kč.
ACER Aspire 3103 , AMD Sempron 3400+ , 120 GB HDD , 1GB DDR2
ACER n35
ACER n35
-
- občas něco napíše
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“