padají veškeré inet explorery
-
4y2ky
- občas něco napíše
padají veškeré inet explorery
Zdravím, mám NB ASUS M70SR, Vista Home Premium SP1, ZoneAlarm, SpywareTerminator, Avast!...po spuštění normálně surfuju přes Firefox 3, většinou tak po hoďce přestane loadovat, občas i total spadne, přestane reagovat, to samý Opera i IE, udělal sem komplet znovu celej systém z recoveru, projel všim možnym a dělá to furt...když to klekne tak navíc nejde ani Firefox, ani Opera zabit, jedine restart...zajímavý je, že i v tu dobu pořád jede ICQ, takže HW problém asi ne? Připojenej sem doma přes router, druhej komp maká v poho, takže v síti by to bejt nemělo...jo a dělá to i přes wifi i přes kabel. Prosím o jakoukoliv radu, pač už nevim jak dál...díky
-
kyo
- guru
-
4y2ky
- občas něco napíše
-
Integral
- občas něco napíše
-
4y2ky
- občas něco napíše
tak jedno zjištění, když se sekne loadování ve Firefoxu 3 a vypnu rezidentní ochranu v Avastu, dám reload stránky, tak funguje...bohužel to tak funguje jen jednou, podruhý už zase restart...chjooo:(
jinak nejdou ani přes Správce úloh zabít věci jako uTorrent, ICQ, Firefox...ani když je spouštím v režimu kompatibility s XP SP2
jinak nejdou ani přes Správce úloh zabít věci jako uTorrent, ICQ, Firefox...ani když je spouštím v režimu kompatibility s XP SP2
-
vito45
- guru
-
4y2ky
- občas něco napíše
-
vojtab
- píše často
-
Engine CZ
- občas něco napíše
Asi něco podobného
Ahoj, koupil jsem si Asus M51VA-AS043C a mam na nich Vistu Home Premium. Problém je, že se mi taky občas kousne. Hlásí mi to že Internet Explorer (někdy i Windows Explorer) neodpovídá a jestli mam vyčkat nebo ho ukončit, popřípadě restertovat. Pak se buď hryzne nebo v lepším případě plocha opět naběhne (zamrzne však při vypínání). Fakt nevim co s tim, ani updaty Vist nepomohly.