Jak rozšířit záruku?
Jak rozšířit záruku?
Koupil jsem R61 a mám záruku jen jed rok, jak mám záruku rozšířit na dva roky?? Zkoušel jsem lenovo registration a něchtělo mně to vzít model number a serial NM, nevíte v čem může být chyba?
Taky jsem před 2 týdny koupil R61. Zaslal jsem do Lenova "kartičku" s prohlášením, že mám ntb pro osobní účely (je to takovej bílej dopis, součást balení, v sáčku s manuálama.... sice je tam psáno, že to jde na účet adresáta a velkym křížem přeškrtnutej obrázek známky, ale Česká Pošta si za to stejně zaúčtovala 17 kč )
Registraci jsem provedl až týden po odeslání dopisu. Jinak pokud se díváš na lenovo.com/warranty/lookup (myslim, že je ten odkaz takhle), tak tenhle problém je řešen ve vlákně "Špatné datum vypršení záruky na lenovo.com"
Registraci jsem provedl až týden po odeslání dopisu. Jinak pokud se díváš na lenovo.com/warranty/lookup (myslim, že je ten odkaz takhle), tak tenhle problém je řešen ve vlákně "Špatné datum vypršení záruky na lenovo.com"
Pouze v případě dokoupení rozšiřující záruky mění i údaje na webu ... jinak je vždy uváděna základní záruka a ode dne výroby notebooku, nikoliv prodeje ... v případě reklamace po vypršení data na webu stačí s sebou faktura či dodák, kde bude uvedeno SN notebooku.
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“