Zkušenosti s Dell M90
Tak ja tedka vubec nevim
.. Urcite vam dekuju za info, urcite mi pomohlo. ALe jednou doporucujete T61p , jednou HPcko a jednou Della.... Kdyz se nebudem bavit o penezich ale o vykonu tak je na tom nejlepe tedy Dell(grafikou), jinak jsou na tom hoodne podobne.
Tedka by em spise zajimalo provedeni sasi a poruchovosti... Ktery z nich je teoreticky "nejporuchovejsi" (statisticky, vim ze to je kus od kusu).

Tedka by em spise zajimalo provedeni sasi a poruchovosti... Ktery z nich je teoreticky "nejporuchovejsi" (statisticky, vim ze to je kus od kusu).
Doporučoval jsem Ti tyto 3 notebooky dle priorit. Tak ještě jednou a naposledy.
Jestli využiješ HDMI, záleží Ti na designu a chceš něco ušetřit, vol HP 8510W.
Jestli Ti záleží na výkonu a chceš opravdu to nej, vol M6300 s FX3600M.
Jinak T61p.
Co se týče kvality, poruchovosti, tak Ti nikdy výrobce neřekne přesnou pravdu. Uvedené značky jsou na tom podobně, ale asi nejspolehlivější bude IBM. Ale ať si vybereš jakýkoliv z této trojice, chybu neuděláš.
Já osobně bych volil takto:
1. Dell M6300
2. HP 8510w
3. IBM T61p
4. FSC H250
Jestli využiješ HDMI, záleží Ti na designu a chceš něco ušetřit, vol HP 8510W.
Jestli Ti záleží na výkonu a chceš opravdu to nej, vol M6300 s FX3600M.
Jinak T61p.
Co se týče kvality, poruchovosti, tak Ti nikdy výrobce neřekne přesnou pravdu. Uvedené značky jsou na tom podobně, ale asi nejspolehlivější bude IBM. Ale ať si vybereš jakýkoliv z této trojice, chybu neuděláš.
Já osobně bych volil takto:
1. Dell M6300
2. HP 8510w
3. IBM T61p
4. FSC H250
Asus ROG Strix G18
Ale asi to vidim na ten Dell... Tu firmu mam rad, kamaradi maji podobny ntb od Dellu a jsou nadmiru spokojeny, nemaji ani zadny problem ohledne servisu(maji ho rok a pul a bez servisu). Sice bude ten NTb asi tezsi a vetsi, ale to me tolika nevadi, kvalitni šasi ma taky podle toho co pisete, takze ja asi nebudu dal nic resit a koupim ho