Sleva záruk
Sleva záruk
Zdrávičko lidičky, dneska jsem na internetu objevil že cena prodloužení záruk šla dolů a u 36 Carry-in celkem dost rapidně.
Však posuďte sami:
http://www.alza.cz/notebooky/prislusens ... 843507.htm
EDIT: Ještě jsem chtěl doplnit jeden postřeh ohledně těch záruk:
Jak jde z toho linku vidět tak šly ceny dolů. A než kupovat 36 on-site z 12 carry-in.
Je lepší koupit 36 z 12 carry-in a pak koupit za par stovek 36 on-site z 36 carry-in.....vyjde to levněji něž koupit 36 on-site z 12 carry-in najednou
Však posuďte sami:
http://www.alza.cz/notebooky/prislusens ... 843507.htm
EDIT: Ještě jsem chtěl doplnit jeden postřeh ohledně těch záruk:
Jak jde z toho linku vidět tak šly ceny dolů. A než kupovat 36 on-site z 12 carry-in.
Je lepší koupit 36 z 12 carry-in a pak koupit za par stovek 36 on-site z 36 carry-in.....vyjde to levněji něž koupit 36 on-site z 12 carry-in najednou
Bu bu bu..........kdo se bojí nesmí do lesa
mathew777 píše:to nebude silou koruny pretoze aj na slovensku su 50% zlavy na tieto zaruky len tiez neviem ci je to len docastne alebo uz nastalo
Tedy je to pouze nějaká dočasná akce? Neví někdo, do kdy potrvá? Na stránkách Lenova píší pouze o "Letní akci" = tříletá záruka k R řadě za 499 kč. Což ovšem není tento případ.
Mam R61 a chtel sem si koupit rozsireni na 3 roky carryin, ale puvodni zaruku mam do 10.8.08, tedy uz jen par dni. Krom toho, ze sem nikde nenasel nakou oficialni zpravu o tom, za jakych podminek je to mozny provest upgrade (to na co sem se ptal vyse - diky Ghost-ovi za jeho odpoved - nebyl by link nekam, kde je to napsany?), nevim jesi to lze stihnout, jestli se celej proces upgradu musi dokoncit v dobe puvodni zaruky, nebo treba jen zacit, a jak vubec dlouho to trva.
Sem si vcas neuvedomil potencialni casovou tisen, pac sem kupoval v az zari, ale v systemu maj (asi) manufactured date. Ani se mi je nepodarilo primet poslanim registracni karty, aby do systemu dali 2letou zaruku pro me jako spotrebitele, ale to je ted vedlejsi.
Jak bych mel postupovat? Dekuju za reakce.
Sem si vcas neuvedomil potencialni casovou tisen, pac sem kupoval v az zari, ale v systemu maj (asi) manufactured date. Ani se mi je nepodarilo primet poslanim registracni karty, aby do systemu dali 2letou zaruku pro me jako spotrebitele, ale to je ted vedlejsi.
Jak bych mel postupovat? Dekuju za reakce.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“