Dobrý den,
prosím o pomoc.
Jak nainstalovat na nový HDD nový systém? PC po mě chce recovery CD/DVD. Jak se tomu vyhnout?
Recovery nemohu najít.
Pokud ho najdu nebude probléb s instalací nového systému. Původně XP Home teď Profesional.
Notebook Acer aspire 1363
Předem dík.
Instalace nový HDD nový systém
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
PQSERVICE
Můsí být na novém disku také PQSERVICE ?
Jsem dělal jednu instalaci na nový disk a pokaždé když notebook sklopím či se přepne do spánku tak data záhadně začne ukládat na cd-rom a pak již se systém neobnový.
A jak je to s tím skrytým prostorem ... aby se mě nestalo že disk c: zmizí a vytvoří se z něj disk skrytý (oddíl) což se mě stalo a místo velikosti 3GB mám 40GB skrytý disk :-/ a o jeden viditelný oddíl disku méně
Co obsahuje oddíl PQSERVICE ? Není tam samotná instalace Windows ?
Protože když jsem nainstaloval Win XP a chtěl přidat kartu http://www.prijimace.cz/produkt-Aver-TV ... CMCIA.html
běhala jako kdybych na tom počítači měl spuštěno fůru aplikací a systém byl zralej na přeinstalaci
Jak z skrytého disku udělat opět disk c: ?
Mám notebok Acer a v něm sem měl starý 40GB disk který je na obrázku + jsem připojil nový 100GB pomocí usb ale systém nevidím páč je skytý (40GB)
POTŘEBUJI Z DISKU1 VYDOLOVAT NĚJAK ZPĚT SVŮJ SYSTÉM
Jsem dělal jednu instalaci na nový disk a pokaždé když notebook sklopím či se přepne do spánku tak data záhadně začne ukládat na cd-rom a pak již se systém neobnový.
A jak je to s tím skrytým prostorem ... aby se mě nestalo že disk c: zmizí a vytvoří se z něj disk skrytý (oddíl) což se mě stalo a místo velikosti 3GB mám 40GB skrytý disk :-/ a o jeden viditelný oddíl disku méně
Co obsahuje oddíl PQSERVICE ? Není tam samotná instalace Windows ?
Protože když jsem nainstaloval Win XP a chtěl přidat kartu http://www.prijimace.cz/produkt-Aver-TV ... CMCIA.html
běhala jako kdybych na tom počítači měl spuštěno fůru aplikací a systém byl zralej na přeinstalaci
Jak z skrytého disku udělat opět disk c: ?

Mám notebok Acer a v něm sem měl starý 40GB disk který je na obrázku + jsem připojil nový 100GB pomocí usb ale systém nevidím páč je skytý (40GB)
POTŘEBUJI Z DISKU1 VYDOLOVAT NĚJAK ZPĚT SVŮJ SYSTÉM
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele: