Reklamace ASUS
-
- občas něco napíše
Reklamace ASUS
Cau. Chci se zeptat jak to je s reklamaci u asusu presne. Cetl jsem o tom par clanku ale nevim,jestli je to opravdu tak. Vyplnim tento formlular http://rma.asus.de/pick_eu/pickup.asp?c ... rm=nb_pick ...dalsi den si pro to prijede chlapek od Asusu a za par dni mi to zase priveze zpet? Je to opravdu tak? Zda se mi to az moc prepychove
tak se nedivte,ze se ptam. Mam ntb jeste v zaruce, to znamena ze bude zdarma oprava to ano ale i ta doprava? Diky predem ) Tomáš

-
- občas něco napíše
omg, je to i na stránkách napsáno. Stačí nebýt hloupý Honza a přečíst si podmínky reklamací...
Prostě objednáš reklamaci, oni ti pošlou email, přijede si pro to nějaká spediční firma (většinou PPL) a odveze jim to do Ostravy. Tam to opraví a pošlou zpět taky spediční firmou...
Pokud ti reklamaci uznají, je to zadarmo, pokud ne, tak ti pošlou email, nebo rovnou zavolají a dohodnou se s tebou na dalším postupu - zda opravit za nějakou cenu (kterou sdělí) - nebo jestli jen zaplatíš dopravu a pošlou ti to zpět...
Prostě objednáš reklamaci, oni ti pošlou email, přijede si pro to nějaká spediční firma (většinou PPL) a odveze jim to do Ostravy. Tam to opraví a pošlou zpět taky spediční firmou...
Pokud ti reklamaci uznají, je to zadarmo, pokud ne, tak ti pošlou email, nebo rovnou zavolají a dohodnou se s tebou na dalším postupu - zda opravit za nějakou cenu (kterou sdělí) - nebo jestli jen zaplatíš dopravu a pošlou ti to zpět...
-
- občas něco napíše
- Chlebovnik
- guru
-
- občas něco napíše
pisou to tam tak to tak je
vyplnis formular, vytisknes si ho, dojde ti email jak si objednat prepravy na dpd.cz/asus, vyplnis to tam, zabalis ntb podle navodu na dpd.cz, vlozis tam vytisteny formular s udajema + kopii zarucaku, na krabici napises rma cislo co ti prislo v emailu a jen cekas... nekdy se stane ze se s tebou ridic dpd domluvi kdy si to ma vyzvednout... oprava meho ntb trvala presne 14dni

-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
nevim,jestli prilevat olej do ohne,nema t oasi cenu,ale proc mi teda odepisujes,nebo proc to pises hned takto? dalo se to napsat i jinak) ale neres to,je mi to jedno,to co jsem chtel jsem uz zjistil,cao
Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ
PRAVIDLA, děkuji
Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ

Nj, pan se zlobi, kdyz nekdo podotkne na jeho chovani... sam napise, ze o tom precetl hned nekolik clanku, ale stejne se musi zeptat. Nam to sice muze lichotit, ze se na nas lidi obraci, ale nikdo z nas tu neni placeny, ani nijak hodnoceny a dela to ve volnem case z vlastni vule, coz by mel dotycny brat v prvni rade na ohled a byt vdecny za to, ze mu nekdo poradil a ne se hned urazet z vlastni hlouposti. Nejsnazsi by bylo kdyby si zavolal primo na Asus servis, a optal se jich... urcite by mu moc radi zopakovali informace z tech clanku, ktere si sam precetl - a to urcite i s tim milym tonem, o ktery si tak zada.
Narazku na 2000prispevku nejak nechapu...
LOCK

Narazku na 2000prispevku nejak nechapu...

LOCK