NeoPlex píše:m.rasin: co pouzivas za ovladace? ja zkousel ruzne 17x.xx a bude mi nesly taktovat nebo mely chyby tybu cloak bug v crisis nebo na nich treba vubec nejel mass efect.. tedka jedu na 169.28 ktery fungujou stopro, ale jsou uz nejakej ten mesic stary no...
Já používám 174.70, měly dobrej výkon i stabilitu, pak sem měl 174.84 (měly mizernej výkon tak sem je odinstaloval). Ty myslím a byly poslední, ve kterých šlo taktovat, dál už mě nejdou, zkoušel sem si i pohrát s .inf souborem, kdyby náhodou měly ty novější drivery nový a pozměněný instalační informace ale bezvýsledně. Nenadetekujou frekvenci pamětí ani GPU, neměřej teplotu GPU, prostě si s tou mobilní grafikou nerozuměj, i když se mě zdálo, že na default se výkon zase trochu vylepšil. Ale to nevím s určitostí, protože posledni 3D Mark jsem prováděl se starším biosem, kdy grafické jadro defaultně ještě nejelo na 500MHz, ale na myslím 450 nebo 475MHz.. Mimochodem zkoušel sem nainstalovat fyziku od nVidie spolu s nejnovějším driverem, měla by být podporována od jádra G8x (což je i 8600M-GT) a stejně nejela. Už by to chtělo nějakej novější driver, ve kterým by šlo taktovat a zároven by podporoval fyziku, snad na laptopvideo2go něco vymyslej.