Thinkpad R61 a vse kolem nej
re
Alespoň jsem si vzal ponaučení, že odlakovač a plasty si moc nerozumí...
Problém jsem vyřešil nalepením "sněhuláka" na inkriminované místo
Sněhulák kontrastuje s logem IBM na protější straně, má červenou čepici, zelený kabátek a rukavice a modré pozadí, vyjadřuje také to, že tento notebook je neobyčejně studený... Podle mě by se ode dneška měli místo loga Vist, lepit na ThinkPady sněhuláci...
Problém jsem vyřešil nalepením "sněhuláka" na inkriminované místo
Sněhulák kontrastuje s logem IBM na protější straně, má červenou čepici, zelený kabátek a rukavice a modré pozadí, vyjadřuje také to, že tento notebook je neobyčejně studený... Podle mě by se ode dneška měli místo loga Vist, lepit na ThinkPady sněhuláci...
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
najdeš ho jednoduše v rescue a recovery, po startu ntb se tam dostaneš, dáš hardware diagnostic a tam si dáš test obrazovky. jestli tam nějakej vadnej pixel je, tak ho určitě objevíš.. počítač ale ne.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Lidi, nezdá se vám, že když hodně dlouho jen hybernujete a pak najednou po měsíci dáte restart, že vám to hodí hodně chyb a nových věcí atd atd?
Je to jako kdybych každej den spal 2 hodiny a po měsíci se vyspal 20 hodin s tím, že když se probudím, jsem totálně mimo
mi to tak připadá
(když si chci vypodložit papírem přední krytku, usím něco šroubovat, nebo pořádně zatáhnout za ty 2 výstupky na boku? Myslím že mi to tu někdo už popisoval, ale nevím kde to bylo už...
Je to jako kdybych každej den spal 2 hodiny a po měsíci se vyspal 20 hodin s tím, že když se probudím, jsem totálně mimo
mi to tak připadá
(když si chci vypodložit papírem přední krytku, usím něco šroubovat, nebo pořádně zatáhnout za ty 2 výstupky na boku? Myslím že mi to tu někdo už popisoval, ale nevím kde to bylo už...
Život nabral smysl. Tehdy. V ten jeden okamžik bylo rozhodnuto.
Anime...
Anime...
ak si kupim novy HDD : http://www.alza.sk/SK/pevny-disk-2-5-se ... d94579.htm
bude mi fungovat ta ochrana disku? active protection ci ako sa to vola, proste to co pri naraze odstavi hlavu disku...
bude mi fungovat ta ochrana disku? active protection ci ako sa to vola, proste to co pri naraze odstavi hlavu disku...
re
A dá se nějak vyčíst, třeba z výrobního čísla, jestli ten disk touto ochranou vážně disponuje?
Když třeba kupuji disk přes net, tak nemám možnost si ho prohlédnout.
Když třeba kupuji disk přes net, tak nemám možnost si ho prohlédnout.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
kyo píše:jo. je to to g-force protection. da se koupit verze bez, i s.
netreba to. seagate disky s G-Force Protection oproti tym bez maju vlastny senzor, ktory pri nejakom zadanom zrychleni zaparkuje hlavicky. ja mam hitachi 5k320, kde to nie je a APS mi funguje tiez. dokonca APS funguje aj na povodnom disku, ktory je v ultrabay.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Mám nastaveno v Power managementu, že se má ntb nabíjet až od 90% energie.
Jede mi teď asi 4. den v kuse (uploaduju a tak) a je pořád v síti. Ani jednou jsem ho neodpojil.
Koukám a koukám - mám baterku na 98%. nevíte čím by to mohlo být? Jeslti i když je v síti, tak se baterku minininininimálně vybíjí?
Nebo teba existuje možnost, že mi na chvíli vypadl proud a o 2 dny později zas na chvíli
Jede mi teď asi 4. den v kuse (uploaduju a tak) a je pořád v síti. Ani jednou jsem ho neodpojil.
Koukám a koukám - mám baterku na 98%. nevíte čím by to mohlo být? Jeslti i když je v síti, tak se baterku minininininimálně vybíjí?
Nebo teba existuje možnost, že mi na chvíli vypadl proud a o 2 dny později zas na chvíli
Život nabral smysl. Tehdy. V ten jeden okamžik bylo rozhodnuto.
Anime...
Anime...
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, že se sama vybíjí - to je snad úplně logické.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“