vypínání monitoru u Satellite A 210 1/AP
vypínání monitoru u Satellite A 210 1/AP
jednou za cas se mi vypne monitor a pomuze vzdy jen restart ale napriklad zmena jasu funguje nevite nekdo nahodou co stim? diky moc
-
- píše často
-
- píše často
ja pouzivam programek HWMonitor kterej ukaze teplotu obou jader CPU pak teplotu grafarny a HDD jinak updatoval sem bios a uz je to v pohode jo a jestli se ti prehriva notas tak doporucuju koupit sprej se stalcenym vzduchem a procistit chladic
jinak zkousel sem rozdelat notas abych se dostal k chladici ale to se mi nepovedlo no musel bych to rozdelat skoro cely a to se mi nechce
jinak zkousel sem rozdelat notas abych se dostal k chladici ale to se mi nepovedlo no musel bych to rozdelat skoro cely a to se mi nechce
Mě se to také stává, mám jinej model, ale taktéž 2600 HD grafárnu. Notes šlape dobře, jen tak jednou, či dvakrát za měsíc mi z ničeho nic zčerná obrazovka, jako by save mód, ale nejde to ničím probrat, musím notes uspat vypínacím tlačítkem a pak zas probrat myší. Zkoušel jsem nad tím koumat, ale nepřišel jsem na nic, vyzkoušel jsem vše, od několika biosů až po ovladače na grafiku...prostě bez výsledku, tak s tím žiju a už jsem se s tím smířil...jinak s přehříváním to nemá nic společného, stalo se mi to i pár minut po zapnutí
A jestli bych si zas koupil Toshibu? Jo, klidně, jsem s ní jinak naprosto spokojen.
A jestli bych si zas koupil Toshibu? Jo, klidně, jsem s ní jinak naprosto spokojen.
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“