HP dv5-1060ec mam ho doma
Hřeje se a jde slyšet?
Díky, za minulou odpověď. Mám ještě jednu otázku: Zajímalo by mě, jestli je už odzkoušen v nějaké trochu větší zátěži, případně při hře a pokud ano, jak se chová? Jestli je hlučný a větráček spíná často narozdíl, když se na něm dělá běžná práce (surf na netu nebo nějaký nenáročný soft) a hodně se zahřívá při normální teplotě v místnosti?
O tom servisu v Polsku jsem se už dočetl, tak z toho mám trochu strach, ale zatím jsem ještě nikdy reklamovat nic nemusel, tak snad problém nebudu mít, protože vážně zvažuji, že si ho pořídím.
O tom servisu v Polsku jsem se už dočetl, tak z toho mám trochu strach, ale zatím jsem ještě nikdy reklamovat nic nemusel, tak snad problém nebudu mít, protože vážně zvažuji, že si ho pořídím.
Přesně tak , pozorovací uhly jsou slušné ze stran a numerickou má opravdu jen dv7 což je 17"
Jinak jsem našel další věc kterou mají špatně jak na Alze tak na hp.cz a to že ramky tam jsou PC2-6400 (800mhz) a ne PC-5300 (667mhz) a WiFi tam má bít Intel® PRO/Wireless 4965AGN ale je tam Intel® WiFi Link 5100 s BT
Jinak jsem našel další věc kterou mají špatně jak na Alze tak na hp.cz a to že ramky tam jsou PC2-6400 (800mhz) a ne PC-5300 (667mhz) a WiFi tam má bít Intel® PRO/Wireless 4965AGN ale je tam Intel® WiFi Link 5100 s BT
i7-3960x , 4x4GB DDR3 1600Mhz , GAINWARD GTX670 2GB , SSD 240GB Pci-e + 3x 2TB Samsung , 24“ Samsung
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
PcBuh píše:PS: Hry budu zkoušet zejtra
Plánuju : NFS Most Wanted , RACE DRIVER GRID(demo) , Quake 4 , F.E.A.R a abych předešel žádostem o zkoušku hry CRYSIS , tak tu zkoušet nebudu ( podle mě je nic moc )
A ještě jedna věc , zejtra budu zkoušet jen některé hry
Tak? Už jsi zkoušel nějaké hry? Ty DDR2 ve mě vzbuzují poslední pochybnosti před koupí Rád bych věděl jestli tahle verze 9600GT rozchodí v pohodě hry jako CoD 4, GRID, Gears of War, Bioshock, UT 3, nebo The Witcher
Thorus píše: Rád bych věděl jestli tahle verze 9600GT rozchodí v pohodě hry jako CoD 4, GRID, Gears of War, Bioshock, UT 3, nebo The Witcher
bože a proč by to asi nešlo? Vždyt COD4 jde i na integrované X3100, takže dedikovaná nová serie GT on NV s tím asi žádné problémy mít nebude...
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 449.0.html - tady najdeš, jak je na tom GK s hrama.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“