Dell XPS M1530
Doufam ze ste si to uz vyrikali a nechate toho
Chtel bych se zeptat, jestli nekdo vlastni XPS s 1920x1200 LCD.
Protoze na dellech se da naklikat jen 1440x900 a pak az tohle.
Tak jestli je to vubec pouzivatelny, pripadne jestli se da nastavit nejaky rozumnejsi rozliseni a bude to dobry.
Pak naivni dotaz - jestli nekdo netusi, za jak dlouho se u nas muze zacit prodavat tenhle notes s LED podsvicenim. Zatim jen 13palcovej.V USA to nabizej i u M1530.
diky moc
Protoze na dellech se da naklikat jen 1440x900 a pak az tohle.
Tak jestli je to vubec pouzivatelny, pripadne jestli se da nastavit nejaky rozumnejsi rozliseni a bude to dobry.
Pak naivni dotaz - jestli nekdo netusi, za jak dlouho se u nas muze zacit prodavat tenhle notes s LED podsvicenim. Zatim jen 13palcovej.V USA to nabizej i u M1530.
diky moc
FL91 / T7300 / 2x1GB RAM / 120GB, 7200ot
-
- Moderátor
Tracy píše:
diky moc
ja mam XPS s timto rozlisenim...a je to parada na toto rozliseni jsem hral assassins creed...to uz nemusis zapinat ani antialiasing
obraz je krasne jemnej....mam vyborny pozorovaci uhly.. jenom jsem si zvetsil DPI ve winech...aby to nebylo az tak maly a je to v pohode...zvykl jsem si na to a uz bych to nedal z ruky
a kdyz si das na plochu nejakej peknej full HD wallpaper tak je to nadhera
petaniss, tracy: přesně tak, měl jsem objednaný notebook s 1680x1050 , ale nakonec mi do něho dali ten 1200p ... Nemužu si to vynachválit, Visty jsou pro to dělaný, takže se ničeho nemusíš bát....
Ve hrách je opravdu zajímavá věc, že skoro není vidět rozdíl mez AA:on a AA:off jak je displej neuvěřitelně jemný..
btw. jemnost se blíží neuvěřitelným 3500 bodů/cm2 , jak u mobilů
PS: přesně je to 3188 bodů/cm2
Ve hrách je opravdu zajímavá věc, že skoro není vidět rozdíl mez AA:on a AA:off jak je displej neuvěřitelně jemný..
btw. jemnost se blíží neuvěřitelným 3500 bodů/cm2 , jak u mobilů
PS: přesně je to 3188 bodů/cm2
Naposledy upravil(a) Zwick dne 13 srp 2008 09:53, celkem upraveno 1 x.
XPS M1530
T9300, 2GB, 8600M GT @ 8700M GT, fullHD 1920x1200 display, 160GB 5.4k disk, 3yrs NBD, 3yrs ADC
+ LCD 27" Dell 2709W
T9300, 2GB, 8600M GT @ 8700M GT, fullHD 1920x1200 display, 160GB 5.4k disk, 3yrs NBD, 3yrs ADC
+ LCD 27" Dell 2709W
to je cool, to rozlišení musí být nářez, škoda že se nedělá u 1330 jinak moje nokie E60 má něco málo přes 10 000 bodů/cm2 ale to je jen pro info a nedá se to srovnávat...
PS: dnes jsem utopil svůj mobil leží na dně Luhačovické přehrady
PS: dnes jsem utopil svůj mobil leží na dně Luhačovické přehrady
Naposledy upravil(a) Camo dne 11 srp 2008 17:38, celkem upraveno 1 x.
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268
Camo=kamil2268
ja se priznam ze hry az v druhy rade, predevsim programovani , web a proste veci do sloky - jak je to se zvetsenim pisma ve win? Tusim ze to zvysovalo i font pri tisku a tak, je to vazne v klidku?
Proste abych za chvilku neoslepnul
nemohla by nejaka hodna duse nahodit nejakej obrazek, trebas otevrenej prohlizec, word nebo neco podobnyho?
diiiiks
Proste abych za chvilku neoslepnul
nemohla by nejaka hodna duse nahodit nejakej obrazek, trebas otevrenej prohlizec, word nebo neco podobnyho?
diiiiks
FL91 / T7300 / 2x1GB RAM / 120GB, 7200ot
Tracy píše:...
...
diiiiks
tak tady mas par creenu a fotek
mam zvetseny dpi ve winech na druhym stupni...120DPI (zaklad 96)
tady je zakladni velikost prohlizece [Odkaz]
tady zvetseny ctrl + kolecko nebo touchpad [Odkaz]
ukazka dpi [Odkaz]
cista plocha [Odkaz]
ziva fotka se zakladnim prohlizecem [Odkaz]
ziva fotka se zvetsenym prohlizecem [Odkaz]
a ziva fotka s jeste vetsim zvetsenim [Odkaz]
myslim ze ani neni potreba zvetsovat....ale jestli u toho sedis po nocich s unavenyma ocima..tak to uz je individualni..jinak krasne citelny
ja ted spis nevim jak udelat...abych v obou dvou vystupech na audio mel stejnej zvuk....treba kdyz si s pritelkyni pustim film ve vlaku a kazdej mame svoje sluchatka...tak aby mel kazdej stejnej zvuk a kazdej ze sveho vystupu (nechci takovej ten rozdelovac)
zatim se mi jenom povedlo udelat treba skype na sluchatka a hudba na repraky..a to pomoci prepinani ktery zarizeni bude jako vychozi ..
ale snad by to melo jit ne? aby do obou zarizeni (tech vystupu) slo to stejny..
zatim se mi jenom povedlo udelat treba skype na sluchatka a hudba na repraky..a to pomoci prepinani ktery zarizeni bude jako vychozi ..
ale snad by to melo jit ne? aby do obou zarizeni (tech vystupu) slo to stejny..
Camo píše:mno nevím, já jsem nic nenastavoval a funguje to na obě sluchátka současně ze dvou zdířek...
tak uz mi to taky jede mel jsem spatny ovladace...mel jsem kazdou z tech dvou zdirek zvlast jako zarizeni...ted jsem dal ovladace a uz to je jeko jedno zarizeni
predtim to ale melo jedno vyhodu mohl jsem mit dvoje sluchatka a v kazdych jinou hudbu treba..sice prakticky bych to asi nevyuzil...ale slo to
nedalo mi to, a spočítal jsem si přesnou jemnost: přesně je to 3188 bodů/cm2 (143 DPI) , na počítačový displej je to fakt hodně hodně... (standardně to je 72DPI)
jinak co se týče čtení textu, je to naprosto v pohodě, psaní / programování / grafika / web - ve všech odvětvích to má svoje plus... jak říkám, neuvěřitelně jsem se toho displeje bál, a nakonec jsem byl příjemně překvapen
jinak co se týče čtení textu, je to naprosto v pohodě, psaní / programování / grafika / web - ve všech odvětvích to má svoje plus... jak říkám, neuvěřitelně jsem se toho displeje bál, a nakonec jsem byl příjemně překvapen
Naposledy upravil(a) Zwick dne 16 zář 2008 21:40, celkem upraveno 1 x.
XPS M1530
+ LCD 27" Dell 2709W
+ LCD 27" Dell 2709W