Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS. OS: MS Windows Vista Home Premium, Backtrack 3 mod final Linux TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
koukam ze se tenhle topic docela rozjel od doby kdy sem ho vytvarel.. jinak na zacatku sme schanel nove repro ale nakonec sem nekoupil zadne, koupil sem dloouhej optickej kabel a propojil ho s mim domacim kinem a spokojenost,, a stalo me to asi 150 kc a hodinu prace se srovnanim repraku po mistnosti - taky reseni
ACER Aspire 5920G-302G16MN/ C2D T7300/ 15.4" WXGA CB/ N8600/ 2GB/ SATA 160GB 5.4k/ DVD±RW/ WiFi/ BT/ CAM/ VIS HP
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS. OS: MS Windows Vista Home Premium, Backtrack 3 mod final Linux TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
Já jedu z té SB Surround 5.1, stála litr, se zvukem jsem spokojen, ale mám tam pichnuté jen stereo nebo sluchátka, takže s 5.1 zkušenosti nemám. Ale mělo by to fachat stejně..
ASUS F3Ka, Arch linux bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
centos: ten test je imba ! mas i me pivko,nekdy se prihlas
hraval jsem na vyssi urovni jeden mod pro W3 Frozen Throne a to DOTA Allstars....a tam v komunite to bylo oblibeny slovicko je to zkratka pro imbalanced, jako nevyvazeny, ale pouzivalo se to ve vyznamu super
sry za ot
Kámoš mě přesvědčuje, že jakákoli 2.1 3.1 5.1 cokoli.1, že to má ten subwoofer, tak je lepší než 2... .) Já mám třeba "dvojky" za 900, jsou větší než můj monitor a zvuk mají úžasný. co je na tom pravdy?
Život nabral smysl. Tehdy. V ten jeden okamžik bylo rozhodnuto.
Anime...
no princip je v tom, ze dva satelity vpravo a vlevo poresi vysky a stredy a subwoofer v idealnim pripade na zemi v rohu pokoje basuje. Je mozny technickym resenim vecpat basovej reprak do hlavnich beden napr. u 2.0,ale prijde mi, ze to znamena ztratu casti vyvazenosti zvuku...
Myslím, že 2.0 udělají větší službu co se hudby týče a 2.1 přijdou vhod zase u filmů a her. I když ty středobasové měniče by mohly nahradit i ten sub, pokud jde o průměr
Ty dražší repra už by si asi zasloužily lepší zdroj zvuku, ale počkej, až to uslysíš, třeba budeš spokojen Ona investice do odpovídající zvukovky taky nebude malá.