Chci do sveho Z60m dokoupit 1GB Ram navic, neb 512, kterou tam mam prestava stihat.. V budoucnu tu 512tku vyhodim a pridam dalsi 1GB Ramku.
Chtel jsem se zeptat jestli koupi SO-DIMM 1GB DDR2- 533MHz Kingston CL4 zde http://www.asus.as/inshop/scripts/detai ... adPrices=1
něco pokazim. Dival jsem se na Ramky primo od IBM a ty jsou dvakrat tak drahe, nechapu v cem je rozdil.. Diky
Nova Ram
Zdravim určitě bude fungovat paměť Kingstom, Transced a A-data ale koupil bych radši DDR2 667. A-data jsem zkoušel v notesu Lenovo koukni ještě zde http://www.kingston.cz/pameti/pameti.ns ... &count=100
LENOVO 3000 N100
mkarpala píše:No jde o to, že i když je ta paměť rychlejší tak funguje i na nižší frekvenci jen s lepším časováním.
Aha to jsem nevedel, rozdil je citelne znat? Ja bohuzel na pocitaci moc nehraju, protoze nestiham a tak jenom pracuju. Same kancelarske aplikace, sledovani filmu a tak. Pouzivam FF a ten je dost narocny na ramku, ted se mi to dost sekalo s 512 tak jsem se rozhodnul to navysit..
Když teď mám 1,5GB Ram, oplatí se vypnout stránkovací soubor? Nemám s tím zkušenosti. Četl jsem několik článků, ale názory na to se rozcházejí. Od rad jako je vypnutí swap souboru nad 1GB fyzické paměti, kdy je pozorováno citelní zrychlení - až po doporučení udržovat swap soubor 1,5x větší než je velikost Ram.. Má někdo zkušenosti co je opravdu nejvýhodnější? Používám ICQ, skype, offisy / openoffice, ff (ten zere dosti ramky) a photoimpact, velikost zabrání ramky je prumerne 500-700MB, v extrémních případech mi vylezla na 1,2GB. Myslite že s takovým normáním využitím ramky se už vypnutí swapu může rentovat?
Důležité je pro mě rychlé překlikávání mezi aplikacemi a pohodlná práce. Nechci ať win se svou debilní zprávou paměti, hodně věcí odkládá do stránkovacího souboru.. Jaký je váš názor
Důležité je pro mě rychlé překlikávání mezi aplikacemi a pohodlná práce. Nechci ať win se svou debilní zprávou paměti, hodně věcí odkládá do stránkovacího souboru.. Jaký je váš názor
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“