Vybírám nějaký netbook, jako doplněk ke svému 17'' notebooku, takže jej budu používat opravdu jen k tomu, k čemu je určen. Plnohodnotnou práci budu nadále provozovat na velkém notebooku. V tuto chvíli vybírám mezi novinkou Mivvy M310 (MSI Wind) a Eee 901. U každého je nějaká moucha, kterou zase napravuje ten druhý.
Asus Eee901:
Plusy: Menší než Mivvy, dlouhá výdrž na baterie
Mínusy: Velikost úložiště (jen firemní maily a soukromé maily mi zaberou 4GB, další 4GB zabere archiv výkresů v cad. Ne že se do mě pustíte, že toho tam tolik mít nemusím. Prostě musím

Mivvy:
Plusy: HDD 120GB, takže vyřešen problém s místem, LED podsvícení (vypltí se do toho jít? Je to rozdíl oproti zářivce?)
Mínusy: Větší, malá výdrž na baterii.
Vím, že jsou návody jak vyměnit disk do Eee, ale jsme zase u toho, že je to další investice. Zatím převažuje Eee. Jak se na to koukáte vy?
Je jasné, že nikdo nedokáže nějak univerzálně poradit, každý využívá notebook jinak, ale jde mi spíše o pocity těch, kdo měli něco podobného v ruce. Jde o to, že u Mivvy se dá baterie zvětšit, u Eee se dá zvětšit paměť...atd, takže mi tyhle dva vycházejí tak nějak na té hraně, no. Zatím to u mě vyhrávají Eee.