Sony VAIO NR21M/S
No, víte co, já se s českými obchodníky taky ne.eru, ale když si to nechají zaplatit předem, jste tam v době, kdy už mají vlastně zavřeno, a počítač vám předávají z druhé strany baráku, těžko se narychlo něco vymýšlí...
Jinak bych měl prosbu na Pepu - mohl by ses mi prosím podívat, jestli adaptér je VGP-AC19V20 a jestli na šňůře k němu máš napsáno BAOHING a u vstupu do adaptéru Volex? Jinak mě taky překvapilo, že dole na tom PC je zespodu napsáno model "PCG7112M" a VGN-NR21M (nikoli M/S) je napsáno jen dole vpravo pod displejem, jak to máš Ty? Díky moc, Martin
Jinak bych měl prosbu na Pepu - mohl by ses mi prosím podívat, jestli adaptér je VGP-AC19V20 a jestli na šňůře k němu máš napsáno BAOHING a u vstupu do adaptéru Volex? Jinak mě taky překvapilo, že dole na tom PC je zespodu napsáno model "PCG7112M" a VGN-NR21M (nikoli M/S) je napsáno jen dole vpravo pod displejem, jak to máš Ty? Díky moc, Martin
ty popisy na notebooku jak zespodu, tak dole odpovidaji......furt nechapu vcem je problem, prevzal jsi to a mas vse v poradku, co te teda zere? Ja osobne bych to bez pasky neprevzal, bylo to prvni co jsem rekl manzelce, kdyz ho bude prebirat, at se podiva na neporusenou pasku, jinak nebrat.
FSC Amilo Pa 1538
Sony Vaio Nr21
Sony Vaio Nr21
pro Martina: ohledně té krátké šňůry ->
Martine, na tom přívodním kabelu je opravdu nápis BAOHING a CEBEC.
Je ale opravdu moc krátký.
Po krátkém podélném rozřezání ostrým nožem s nápisem Tescoma je
zřejmé, že tento obsahuje 3x samostatný vodič (lanko) se samostatnou
izolací a odlišnou barvou.
Poté, co byl kabel shledán elektricky způsobilým, byla rána ošetřena
velmi kvalitní izolační páskou pro elektrikáře české výroby.
Je ale opravdu moc krátký.
Po krátkém podélném rozřezání ostrým nožem s nápisem Tescoma je
zřejmé, že tento obsahuje 3x samostatný vodič (lanko) se samostatnou
izolací a odlišnou barvou.
Poté, co byl kabel shledán elektricky způsobilým, byla rána ošetřena
velmi kvalitní izolační páskou pro elektrikáře české výroby.
nefunkcni S1
reinstaoval jsem system a nejde mne S1 tlacitko, mel jsem na nem hibernaci, jak ho zpet zprovoznit, diky
FSC Amilo Pa 1538
Sony Vaio Nr21
Sony Vaio Nr21
Windows Xp
Zdravim,začal sem taky přemýšlet o koupi tohohle notebooku a potrebuji se zeptat,zda někdo na něho zkoušel nainstalovat Windows Xp a jak mu funguje.Potrebuji hlavne na notebooku program Autocad a ten si co vim od mých spolužáku s wistou nerozumí...prosím o odpověd...díky
ja pouzivam tento : http://www.softcom.cz/produkt/notebook- ... d/?flist=1 a jsem celkem spokojen
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)