Jakou myš k ntb?
drazsi razer bych doporucil jen profi levakum. pro pravaky jedine logitech 

VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
uprimne receno. tatovi sem koupil ted bezdrat logitech nejakou uz ani nevim jakou
asi za 700,-. tatovi staci ale kdyz si pak doma jezdim na notebooku s dratovou MX518, je to nebe a dudy. pokud na tom hrajete, neni jina moznost nez dratovou logitech MX/G a nebo pro levaky razer. bezdrat ma sice prijemny, ze nemusis koukat na ten blbej drat ale stejne neco do USB strcit musis a mys uklidit taky musis... ikdyz ty posledni modely co maj prijimac prtavej tak ty uz stojej za zamysleni. ale stale jen pro ty, co od mysi nechtej reakce apod... je to ohrana pisnicka. nemuzes jen tak doporucit mys ktera je nejlepsi. jde o to co s ni delas. pokud budes delat beznou kancelarinu, bude ti jiste vyhovovat i mys prez bluetooth... ja bych se toho nebal...

VBI Compal FL90 (15,4", 1280x800 • T7500 2,2GHz 4MB L2 • 2x1GB RAM • GF 8600M GT + Robson 1GB • Seagate momentus 500GB, 7200ot., SATA2, G-Force • Wifi, Bluetooth • Windows Vista home Premium 32bit CZ SP2 - RULEZ) • Logitech MX518
vůbec se nevyznám v technické charakteristice myší, ale byl sem si nucen koupit toto
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 2CFEC.html
hh nejlevnější USB myš, co u nás měli... no docela sem se zhrozil porozbalení, je málá (no, mam malou ruku, takže to přežiju), ale hlavně lesklá
uvidim, jak rychle jí upatlam k nepoznání, ale teoreticky je to za danej peníz snad i dobrej kus..
PS:jak se projevuje v praxi hodnota DPI ? díky
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 2CFEC.html
hh nejlevnější USB myš, co u nás měli... no docela sem se zhrozil porozbalení, je málá (no, mam malou ruku, takže to přežiju), ale hlavně lesklá

uvidim, jak rychle jí upatlam k nepoznání, ale teoreticky je to za danej peníz snad i dobrej kus..
PS:jak se projevuje v praxi hodnota DPI ? díky

Naposledy upravil(a) Zax19 dne 01 srp 2008 18:17, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
Dpi je citlivost, po lopate povedane, kurzor sa ti rychlejsie pohybuje.
Pri notebooku pouzivam vx nano, nejake neskore reakcie som si nevsimol. Po tyzdni 95%baterie, teoreticky pri wifi v jednej miestosti je odozva tak okolo 1ms, pri mysi to bude zrejme podobne, LCD ma odozvu 12ms tak je to zanedbatelne, vyvedte ma z omylu ak sa mylim.
Pri notebooku pouzivam vx nano, nejake neskore reakcie som si nevsimol. Po tyzdni 95%baterie, teoreticky pri wifi v jednej miestosti je odozva tak okolo 1ms, pri mysi to bude zrejme podobne, LCD ma odozvu 12ms tak je to zanedbatelne, vyvedte ma z omylu ak sa mylim.
EEEšus 901 Win 7
ohledne ty citlivosti, pokud nejste progameri strilecek, tak nema smysl nejak zvlast tu hodnotu sledovat...2500 dpi apod.=marketing
Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Backtrack 3 mod final Linux
TV karta AverTV Hybrid Express A577, myš Razer Diamondback
to mi pripomina kdyz jsem poustel babicku k pocitaci...muj razer ma fci, ze kdyz na mysi drzim 6. tlacitko a zaroven tocim koleckem, tak se on the fly meni citlivost...tak protoze ji to silene litalo, tak sem to snizil na min a koukala na to, jak zid na plynovou komoru 

Acer Aspire 6920G-6A4G25MN, 2GHz Intel Dual Core,4096MB RAM, NVIDIA GeForce 9500M GS.
Zdravím. Myslíte že je http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43404 dobrá volba? Líbí se mi že má tlačítko na změnu citlivosti on-air a je docela levná. Tlačítko "3XFire" sice používat nebudu, ale ta myš by měla sloužit nejen na cesty ale i na doma, takže by měla vydržet nějaké to CoD4, Counter Strike, nebo mouse-killer Diablo 2 a 3
Navíc má hodně tenký kablík

Naposledy upravil(a) Thorus dne 14 srp 2008 15:50, celkem upraveno 1 x.
Thorus píše:...
za ty prachy toho umí asi hodně, ale vždycky mě rozesměje, jak výrobce napíše "ergonomický design", přičemž na ty dvě boční tlačítka nemáte šanci palcem dosáhnout, leda že byste chtěli vláčet ostatní prsty cetimetr za koncem myšli..
no ergonomii s představuji tak, že když tam konec prostředníčku na kolečko, tak pod palcem mam boční tlačítka.. ne, že bych nějaké na myši měl, ale jinak mi to přijde hodně nezdravé, protže ostatní prsty bych musel mít zvedlé ve tvaru písmene "A" nad myší, abych dosáhl na kolečko a současně na boční ..
já jsem spokojen s výše zmíněnou, protože je úžasně lehká, v akčních hrách s ni nemusím vůbec jezdit, což je výhoda do postele, prostě jen nakoním myš na stranu a otočím zaměřovačem dle potřeby
PS: ukažte mi myš, které má bošní tlačítka z profilu 4 cm dozadu oproti kolečku, to je ergonomie

Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
tu A4tech mam u desktopu, tedkon ji drzim v ruce...akorat v leskly cerny, ta zmijovita se mi nelibila...3x fire button jsem ani jednou nevyuzil, jinak klouze krasne, meneni citlivosti fayn, v baleni nahradni teflony, pogumovany misto na palec....ale v porovnani s razerem co mam u ntb se ukazujou nedostatky, tahle mys si jen hraje na luxus...pomerne vrzajici plasty,semtam ustreli kurzor, hoooodne nejistej stist bocnich tlacitek a hrube se otacejici kolecko...jinak ergonomie se ale imho povedla, mam velkou ruku a padne jako ulita...pro cloveka co nechce za mys davat 1200 a ma financni limity kolem 400-500 idealni myska