ja som skusal a nebol problem ..FloydPink píše:Zajímalo by mě jestli někdo nezkoušel SDHC karty?
ale mam jeden resp. par problemou u seba :
1) problem so zobrazovanim .myslim to tak ze po otvoreni nejakeho programu sa mi nazobrazia vsetky ikony/obsah co tam ma byt viz obrazok
susal som preinstalovat ovladac na grafiku resp dat iny no vysledok rovnaky ( teraz mam 177.41 z laptovideo )
2) zrazu mi prestal fungovat 3dmark06 ..zapnem ho zacne sa loadovat/obrazok na zaciatku s please wait ..no potom sa nic nezapne ..zatial som neprisiel nato cim to je ( mam XP sp3 ) ...a tak isto nemozem vytvorit server v hrach ( cs, w3 ... ) pripojit sa pripojim bez problemov no ked mam vytvorit server ja tak mi spadne cela hra .. neviem ci je to rovnaky problem ako s 3dmarkom ale je to mozne pretoze mi to zacalo robit asi v rovnakom case myslim
3)ako pouzit program memset / ake hodnoty tam zadat ? uz davnejsie som tu nanho nasiel link no podla postupu ktory tam bol uvadzany mi to vyhadzovalo chyby ..ma to vobec vyznam precasovavat ramku ? ( mam 1gb 667 kingston )
..to by bolo asi setko .vopred diks za rady