Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Ghost píše:6710b je tiez iba tvrdeny plast. magneziovu vyztuz HP pridalo az do 6730b. 6710b urcite a SL-ka podla recenzii tiez. na SL-kach mi viac vadi to leskle veko.
btw SL500 sa nebude pravdepodobne predavat skor ako buduci mesiac.
To jako 6710b není až tak odolný? Chtěl jsem si ho taky vzít, ale jestl po pádu z půl metru třeba na koberec nevyrří, tak to nemá cenu...
seqwence píše:To jako 6710b není až tak odolný? Chtěl jsem si ho taky vzít, ale jestl po pádu z půl metru třeba na koberec nevyrří, tak to nemá cenu...
6710b je dostatocne odolny na kazdodenne nosenie. z akej vysky vydrzi pad na zem neviem. skus sa spytat swarma alebo ceca. obaja ho mali k dispozici na recenzovanie
pokial ti casto padaju veci na zem tak si kup ADP zaruku (na nahodne poskodenie uzivatelom) a nemusis sa starat
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Budu o tom přemýlet Jo a nevíš, když přikoupíš přídavnou baterii https://www.alza.cz/hp-nahradni-baterie- ... d67429.htm tak jestli na ten nb přímo padne, nebo třeba no přečuhuje... ted nevím, jestli mi správně rozumíš jestli třeba ze spoda je to na stejné úrovni s povrchem, nebo z něj vyčuhuje.. takto
tak jsem si nakonec pořídil 6710b a děkuji za tip (i všem ostatním za jiné tipy a rady), myslím, že to bylo dobrá volba, zatím jsem s ntb nadmíru spokojen.. nicméně dokoupení paměti (z 1 GB na 3GB) bylo vzhledem k windows vista naprostou nezbytností..