Jak na skryty patrition ?
Když dáš v nástrojích ThinkVentage rescue&recovery tak tam dáš backup hard disk, vybereš CDs/DVDs a spustíš to.
To ti vypálí 3DVD
První je: Rescue&recovery startup
Druhé: 1 C
Třetí: Final C
A když chceš obnovit zalohu vložíš 1. a nabootuješ to z toho a pak to obnovíš.
EDIT: Teď mě tak napadlo, nevím jestli to půjde obnovi jestli vytvoříš zalohu a pak upravíš disk...třeba na 2 oddíly?
To ti vypálí 3DVD
První je: Rescue&recovery startup
Druhé: 1 C
Třetí: Final C
A když chceš obnovit zalohu vložíš 1. a nabootuješ to z toho a pak to obnovíš.
EDIT: Teď mě tak napadlo, nevím jestli to půjde obnovi jestli vytvoříš zalohu a pak upravíš disk...třeba na 2 oddíly?
Bu bu bu..........kdo se bojí nesmí do lesa
musím dělat něco špatně, protože i když tam dám dvd, tak mě to na dvd vypálí jen 700MB jako na cd
Edit: mám tam Rescue and Recovery verzi 4, nemůžete mi přesně popsat, co zmáčknout, pořád mi to nejde
Edit2: už jsme na to přišel, dělal jsem to špatně-hledal jsem to a prováděl vždy pod modrým tlačítkem Thinkvantage, nevěděl jsem, že pod programa se nachází další Thinkvantage, kde se nachází Create ......
Edit3: Takže se mi to už povedlo, první část je CD, druhá část je DVD a třetí část je CD.
Edit: mám tam Rescue and Recovery verzi 4, nemůžete mi přesně popsat, co zmáčknout, pořád mi to nejde
Edit2: už jsme na to přišel, dělal jsem to špatně-hledal jsem to a prováděl vždy pod modrým tlačítkem Thinkvantage, nevěděl jsem, že pod programa se nachází další Thinkvantage, kde se nachází Create ......
Edit3: Takže se mi to už povedlo, první část je CD, druhá část je DVD a třetí část je CD.
R61i Thinkpad C2D T520, 1GB Ram, 120GB, x1300, 15,4 matný displej, Win 7,7650-8BG
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“