Lenovo Orientace
Lenovo Orientace
Zdravím, chcem kupit notebook ktory mi urcitu dobu vydrzi. Narocne hry nehravam a po skumani diskusii na tomto (inak super) fore som sa rozhodol pre IBM LENOVO Thinkpad ale mam v tom dost chaos. Aky je rozdiel medzi jednotlivymi modelmi, ktoré su novsie a ktore starsie modely a podobne. Napríklad netusim aka je ta graficka karta quadro oproti ostatnym a podobne...
Moje poziadavky su:
cena priblizne 33tisic SK bez DPH
15,4 wide uhlopriecka
potrebujem pracovat hlavne v CATII (mierne narocne zostavy)
vysoka vydrz baterie
PS: otazocka ako je to s podporou ovladacou v xp?? a aky je roziel vo vydrzi pri rovnakom modeli??? vopred dakujem
Moje poziadavky su:
cena priblizne 33tisic SK bez DPH
15,4 wide uhlopriecka
potrebujem pracovat hlavne v CATII (mierne narocne zostavy)
vysoka vydrz baterie
PS: otazocka ako je to s podporou ovladacou v xp?? a aky je roziel vo vydrzi pri rovnakom modeli??? vopred dakujem
uz nejaky cas ich lenovo pribaluje k thinkpadom s vistou business. nove modely budu mat standardne predinstalovanu vistu a xp recovery media alebo predinstalovane xpcko a recovery media pre vistu (a oficialne licenciu na vistu business).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Vezmi Thinkpad R61
http://www.alza.cz/ibm-lenovo-thinkpad-r61-d87025.htm
Oproti T61 je rozdíl kvalitou minimální, sestavou nulový, ale cenou výrazný. (R61čka mi má přistát v pondělí na stole, už se těším).
Jo, a vybral jsem si R61 s WinXP (viz výše uvedený odkaz), sice přijdu o Vistu, ale to zase tak nevadí, nehledě na to, že stejně příští rok Mrkvosoft vydá nové Wokna, a tak i Vista bude najednou "stará".
http://www.alza.cz/ibm-lenovo-thinkpad-r61-d87025.htm
Oproti T61 je rozdíl kvalitou minimální, sestavou nulový, ale cenou výrazný. (R61čka mi má přistát v pondělí na stole, už se těším).
Jo, a vybral jsem si R61 s WinXP (viz výše uvedený odkaz), sice přijdu o Vistu, ale to zase tak nevadí, nehledě na to, že stejně příští rok Mrkvosoft vydá nové Wokna, a tak i Vista bude najednou "stará".
Ten rozdil mezi grafickejma kartama je ten ze ta karta nVIDIA Quadro NVS 140M je delana na trochu narocnejsi graficke programy, ale ne na hry. ta GMA 3100 je jen integrovana. cili zere min energie, ale taky je min vykonna v graficky narocnejsich programech (ne hry)
Budoucnost je něco, kam se každý z nás dostane rychlostí 60-ti minut za hodinu, a to bez rozdílu, kdo to je a co udělá.
Lenovo TP R61 14'
Lenovo TP R61 14'
To já taky. Ale než jsem je rozběhal...vito45 píše:Bummer píše:A já vůl si koupil tu verzi s předinstalovanými Windows Vista, abych pak musel přetrpět to martyrium při downgradu.
ja som mal recovery XP
Není pravda, že by nebyla "na hry". Jedná se o normální mobilní GeForce 8400GS s GDDR3 pamětmi.Olicek píše:Ten rozdil mezi grafickejma kartama je ten ze ta karta nVIDIA Quadro NVS 140M je delana na trochu narocnejsi graficke programy, ale ne na hry. ta GMA 3100 je jen integrovana. cili zere min energie, ale taky je min vykonna v graficky narocnejsich programech (ne hry)
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
Zpět na „Jaký vybrat notebook“