Zdravim. Zkoušel sem nainstalovat CCC na Windows Vista 64b. Po nainstalování ale nevim kde CCC najít ani jak se spouští.
Nevíte co s tim?
Catalyst control center
-
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- občas něco napíše
-
- píše často
-
- občas něco napíše
-
- píše často
Když už seš v tom, co máš za notebook. Ovladače jsou buď 32 nebo 64bit, "32 i 64bit" verze je nesmysl. Navíc tady nejde o ovladače, CCC nejsou ovladače, to je jenom obslužnej program. Tak mě napadá, nenainstalovat sis tam jenom samotný ovladače bez CCC?
Já sem modnutý ovladače a CCC instalovat už hodněkrát (pravda na Vista 64bit ne) a nikdy nebyl nejmenší problém (Toshiba Satellite A200-1M8).
Já sem modnutý ovladače a CCC instalovat už hodněkrát (pravda na Vista 64bit ne) a nikdy nebyl nejmenší problém (Toshiba Satellite A200-1M8).
-
- občas něco napíše
-
- píše často
Tak to sem v prdeli.
Jedině snad poškozená instalačka nebo nějakej rozesranej systém. Jináč fakt nevim. A ty ovladače taháš přímo od ATI, nebo od Aceru (netušim jestli Acer má vůbec nějakou podporu ohledně ovladačů, asi jo. Ale po mejch zkušenostech už s Acerem nechci nic mít)?
Podle mejch zkušeností Vista není zas až takovej Shit. ALE, to že sem je po půl roce používání opustil a vrátil se k XP o něčem svědčí. A to nejsem žádný ořezávátko. Schválně, komu se povedlo udržet WindowsME čtyři roky ve funkčním stavu bez reinstalace?

Jedině snad poškozená instalačka nebo nějakej rozesranej systém. Jináč fakt nevim. A ty ovladače taháš přímo od ATI, nebo od Aceru (netušim jestli Acer má vůbec nějakou podporu ohledně ovladačů, asi jo. Ale po mejch zkušenostech už s Acerem nechci nic mít)?
Podle mejch zkušeností Vista není zas až takovej Shit. ALE, to že sem je po půl roce používání opustil a vrátil se k XP o něčem svědčí. A to nejsem žádný ořezávátko. Schválně, komu se povedlo udržet WindowsME čtyři roky ve funkčním stavu bez reinstalace?

-
- občas něco napíše
instalace je nová. stahoval sem to několikrát přímo od Ati. acer má podporu a svojí verzi ovladačů, ale jako ostatní výrobci je má se zpožděním a upravený. já měl vistu už když tehdá minulej rok vyšla, ale po 3 dnech sem se toho zbavil. sem čekal na sp1. 

Každým dnem mě Vista přesvědčuje o tom že je to ShitSystem... WOW!
-
- píše často
Já bych zkusil následující:
- odinstalovat CCC a následně i grafický ovladače (ale fakt komplet, klidně ručně odstranit zbytky), restart
- naběhne to v základním rozlišení (kolik je to u visty nemám šajna), nainstalovat modnutý ovladače (jenom ty samostatný), restart
- nainstalovat CCC (samostatný), restart
No a uvidíš co bude.
Popiš přesně kdy při instalaci se ti to posere a jak, třeba jestli ta instalace nepotřebuje vypnutý UAC, co já vím. Visty moc nepoužívám.
- odinstalovat CCC a následně i grafický ovladače (ale fakt komplet, klidně ručně odstranit zbytky), restart
- naběhne to v základním rozlišení (kolik je to u visty nemám šajna), nainstalovat modnutý ovladače (jenom ty samostatný), restart
- nainstalovat CCC (samostatný), restart
No a uvidíš co bude.
Popiš přesně kdy při instalaci se ti to posere a jak, třeba jestli ta instalace nepotřebuje vypnutý UAC, co já vím. Visty moc nepoužívám.
-
- občas něco napíše
to sem zkoušel. při odinstalaci mi to akorát ukáže samotný ovladače. ccc tam neni. při následný instalaci to někdy napíše že ccc je instalovaný. jindy zase že neni. UAC je vypnutý. instalace ccc probíhá bez problemů, ale proběhne rekordně rychle.... je to tim že se nic do tý složky neukládá. pak se instalace normálně ukončí poslední obrazovkou s tlačítkem "Další". vyřešil sem to tim že sem nainstaloval ccc pro XP.
ale ještě to budu muset vyzkoušet jestli to funguje.... AA, AF, TV OUT, atd. 

Každým dnem mě Vista přesvědčuje o tom že je to ShitSystem... WOW!
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“