MSI GX700
-
- občas něco napíše
no slovensku je to inac s tym vratenim tovaru .. no iny stat ale na tej viste x64 teraz mam este zatial 2gb pamäte a chova sat tak isto ako 32 zabrate cca1Gb tetaz napriklad integrujem SK do visty en Sp1 cez vlite a pouziva aj tu pamet 2GB na 32bit viste stale iba tak cca 1.2gb nikdy mi za tu dobu co visla vista nevyuzila 2 gb ram (skusnosti aj s pc) ale x64 vista je na tom inas som zvedavy ako to bude ked budem mat 4gb.. ale pokial ma niekto v pc 2GB ram tak by som vobec nedoporucoval ani rozmyslat nad tym ze by si nainstaloval x64 jedine ak ma min 4Gb ram vnoci som cital clanky na microsofte a tam pisali prave o tejto problematike ...
MSI-GX700PX-098SK - CPU-T7250/2HGz/2MB-L2, 4GB RAM, VGA-GeForce 8600M GT 512MB DDR2, 320GB HDD, OS-dualboot Windows-Vista Ultimate x64 / XP x64
tak nevím, jsem sice před nedávnem tam měla ještě visty x64, ale po pár týdnech mi to připadalo zbytečné, všechny aplikace a programy, co používám, jsou na 32bitech, takže pro mě, zdá se, zbytečné.
taková otázka, by mne zajímalo, jestli visty x64 dokáží lépe využít výkonu tohoto notesu, i když programy, které používám, jsou na 32bitech.
jen mě celkem zaráží, že když do tohohle notesu člověk pořídí 800MHz paměti, že se to nezrychlí, jsem tedy měla jiný dojem. právě kvůli tomu jsem uvažovala o koupi RAMek na 800MHz kvůli rychlosti, ale po přečtení příspěvků tady, jsem si to rozmyslela a zůstávám na tom, jak to mám
taková otázka, by mne zajímalo, jestli visty x64 dokáží lépe využít výkonu tohoto notesu, i když programy, které používám, jsou na 32bitech.
jen mě celkem zaráží, že když do tohohle notesu člověk pořídí 800MHz paměti, že se to nezrychlí, jsem tedy měla jiný dojem. právě kvůli tomu jsem uvažovala o koupi RAMek na 800MHz kvůli rychlosti, ale po přečtení příspěvků tady, jsem si to rozmyslela a zůstávám na tom, jak to mám
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
neni to znatelne poznat jak hry tak app jinak opravdu neplati ze cim vice tim lepe u te visty porad pro vykon app a her je na tomto notesu nejlepe xp sp3
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
takže je tedy opravdu zbytečné tam mít visty nebo xp 64bitové, když ostatní věci jedou na 32bitech. nejde to nijak poznat na výkonu, že by 64bitové systémy dokázaly lépe využít výkon toho počítače při běhu 32bitové app nebo hry.
no xp jsem tam taky měla, ale nainstalovala jsem crysis a blbla mi grafika, se mi nevykreslovala hra, bylo to takové šedé a nešlo skoro nic vidět, pod vistami mi to nedělá. tak nevím, v čem byla chyba.
jinak k tomu SP3 to je oficiální servis pack od microsoft nebo ne?
no xp jsem tam taky měla, ale nainstalovala jsem crysis a blbla mi grafika, se mi nevykreslovala hra, bylo to takové šedé a nešlo skoro nic vidět, pod vistami mi to nedělá. tak nevím, v čem byla chyba.
jinak k tomu SP3 to je oficiální servis pack od microsoft nebo ne?
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
ano SP3 je ofiko od MS. To co popisujete je zpusobene zrejme ovladaceme GPU ja problem nemel ale instaloval jsem z laptop video. Jinak 32bit app jsou pomalejsi nebo stejne rychle v x64 systemu protoze system musi emulovat 32bit prostredi. A pokud chcte koupit nove ramky tak bych vzal 800hmz ale pokud to ma notebook zrychlit tako to nepoznate a taky nema smysl davat do notasu 4gb ram a x64 system nepomuzete si.
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
-
- občas něco napíše
sweet22 píše:to asi přes to nvlite že, a budu tam muset určitě i integrovat ovladače na SATA disk. jak bude na to čas, tak si s tím pohraju, i když jsem v tomhle totální nováček a nevím, jak se to dělá.
tu mas navod na nlite jak integrovat sp3 ... sata ovladace ....
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=41
no ja predavam kamaratovy tieto ramky co si mam v tomto norate a idem kupit nove 4Gb a doplatm tak cca700 -800sk takze sa mi to oplati a jedina moznost ako v 4GB je dat x64 vistu a ako tu niekto zminoval ma emulaci 32bit aplikaci nejde mi o to ze vätsina akplikacii je pisana v 32bit... je aj taka moznost ze so 4Gb si 2gb necham ram a 2 ramdist a na ram disk si dam virtualnu pamet co zapisuje na HDD ale po novom to vsetko pojde iba do ramky som to ja skusal na pc a bol to iny rozdiel v vykone aj otom pisali na PCtunin.cz
Naposledy upravil(a) prometeus17 dne 18 srp 2008 11:07, celkem upraveno 1 x.
MSI-GX700PX-098SK - CPU-T7250/2HGz/2MB-L2, 4GB RAM, VGA-GeForce 8600M GT 512MB DDR2, 320GB HDD, OS-dualboot Windows-Vista Ultimate x64 / XP x64
ještě jsem se chtěla zeptat, ta integrace SATA ovladačů, jsem se dívala na ten návod a on tam má na výběr, jestli v txt mode nebo PnP, já mám nlite 1.4.8, ale nic takového tam na výběr nemám a asi bude vadit, když to nebude v txt mode že? to se musí načíst hned po prvním náběhu instalace, kde je ještě ta modrá obrazovka a kopíruje ovladače. vůbec si s tím nevím rady, jestli to tam dám jako PnP, tak si asi moc nepomůžu. za každou radu budu ráda.
-
- občas něco napíše
sweet22 píše:ještě jsem se chtěla zeptat, ta integrace SATA ovladačů, jsem se dívala na ten návod a on tam má na výběr, jestli v txt mode nebo PnP, já mám nlite 1.4.8, ale nic takového tam na výběr nemám a asi bude vadit, když to nebude v txt mode že? to se musí načíst hned po prvním náběhu instalace, kde je ještě ta modrá obrazovka a kopíruje ovladače. vůbec si s tím nevím rady, jestli to tam dám jako PnP, tak si asi moc nepomůžu. za každou radu budu ráda.
no vadit by to malo lebo ako osm cital v tomto mode sa nacitavaju ovladace ponaborovani s install cd pred ninstalaci os ...
uz mam doma nove ramky (4GB) mam x64 vistu fakci to o dost rychlejsie az na boot win ale potom to uz ide supr... 2 GB som si nechal na "fyzicku pamät" a 2Gb na vitrualnu (ta co je na HDD) tu som presunul na vytvoreny ramdisk rozdiel ze znatelny .. lebo system je donuteny stale zapisovat do ramky ne na hdd
-
- guru
-
- občas něco napíše