thinkpad - heslo
thinkpad - heslo
koupil jsem si thinkpad a chtel bych se k uctu prihlasovat jen pomoci fingerprintu a ne hesla. zkousel jsem to nastavit ale porad se mi zobrazuji dva pristupy k uctu, jeden pomoci hesla a druhy pomoci fingerprintu, nevite nekdo jak na to?
No pri startu win se ti preci objevi use Finger.... or Windows password. Toho hesla se asi nezbavis, pokud ti jde o bezpecnost tak to udelej jako ja : pouzivam otisk prstu a heslo do win ma cca 15znaku(to je mi vsak sumak nebot ho pouzivam velmi zridka) 

Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Pomocí modrého tlačítka ThinkVantage se při startu můžeš dostat do programu, kde se dá celý systém obnovit do továrního nastavení. Dá se přes to dělat i spoustu jiných věcí - zálohovat soubory, testovat hardware a dokonce se i připojit na internet.
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
jeste bych mel dotaz k rozsireni zaruky. dostal jsem k tomu takovy ty papirky ktery se poslou lenovu. davate to nejak do obalky nebo to jen staci vyplnit a hodit na postu? vztahuje se to jen na notebook? k docku jsem totiz dostal taky jeden. jinak si uz nejakou dobu kvuli znamemu piskani lamu hlavu jak updatovat bios, pres system update jsem na tuhle moznost nikde nenarazil... mozna je to tim, ze mam nejnovejsi a update se mi nezobrazi, ale to by byl pruser, protoze to piskani je nic moc a vypinat podtaktovani se mi nechce... poradi nekdo?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“