Ahoj,
rad bych pozadal vsechny zkusenejsi a znalejsi kolegy o radu. Chci si poridit ntb na beznou domaci praci, internet, film, hudba, zadne narocne hry, prenaseni tak 1x tydne, cenove do 20.000 Kc.
v uzsim vyberu mam tyto dva kandidaty:
http://www.alza.cz/sony-vaio-nr21s-s-d86581.htm
(kvalita provedeni, klavesnice, mel by byt dobry displej,vydrz baterie, design)
http://dell.mironet.cz/dell-inspiron-15 ... k+dp84129/
(hlavne NBD)
ktery byste volili vy? diky moc za rady
SONY VAIO NR21M/S vs. DELL Inspiron 1525 ?
-
- Moderátor
nevím, kde jsi vzal informace o kvalitním provedení toho nejlevnějšího Vaia, podle mě je to spíše naopak. Dále u něho bude nevýhodou nechvalně známý horší servis Sony a extrémně drahé jakékoliv příslušenství. Výhodou bude asi lepší displej...
Inspiron 1525 nemá zpracování taky nic moc ale NBD ho zachraňuje. Osobně bych se raději podíval v případě dellu po modelu Vostro 1510...
Inspiron 1525 nemá zpracování taky nic moc ale NBD ho zachraňuje. Osobně bych se raději podíval v případě dellu po modelu Vostro 1510...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- Moderátor
display na NR som videl a neprisiel mi nejaky uzasny v porovnani s inymi notebookmi v podobnej cenovej kategorii. displej konkretne na inspirone 1525 som nevidel ale co som si pozeral parametre v recenziach na notebookjournal.de tak tie hodnoty boli hodne podobne (kontrast, intenzita podsvietania a pod). mozno sa mylim ale samotne oznacenie displeja x-black u sony pre mna znamena asi tolko ako truelife u dellu - len oznacenie, ze ide o leskly displej. respektive ked som bol posledne v sony centre tak displej na NR sa vedla polozenemu vaio SZ kvalitou moc neblizil (skor naopak).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“