Instalace Mac
Instalace Mac
Nejde mi nainstalovat zadna verze mac os x na muj px700gx-56cz, nevite pls co s tim nebo ktera verze by sla. diky
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt odpoved no muzes zkusit zkupinu uphack ale nic nezarucuju kamos provozuje nejakou verzi macku na pc tak se pokusim zeptat
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Aandre píše:no ono de o to ze jsem nekde cetl ze ten chipset 965 co mam na zahladni desce (jako jediny, coz je zajimave) ho nepodporuje, ale ze je mozna na to nejaka verze s patchem,..
chipset 965 maju aj macbooky od apple na ktorych OS X chodi bez problemov. tvoj notebook ale nema napr. EFI miesto BIOS-u. OS X je robeny tak aby chodil len na HW od apple a pokial HW od apple nemas tak si musis zohnat nejaku cracknutu verziu a take tu nebudeme riesit. pokial chces OS X na notebooku kup si macbook.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
vojtab: rozdiel v hw medzi tym msi a macbookom je minimalny. prekazka v instalacii z instalacneho media je len v nepritomnosti EFI s firmwarom od Apple a myslim, ze este nejaka ochrana spolupracujuca s TPM chipom. technicky obist tuto ochranu nie je problem aj legalne bez crackovania. navod sa daj najst tu http://www.google.com
jediny problem ktory sa legalne (aspon zatial) obist neda su licencne podmienky applu.
jediny problem ktory sa legalne (aspon zatial) obist neda su licencne podmienky applu.
stejná grafika? stejná wifi? u toho bych viděl problém. pokud tam není GK co se dává do nějaké řady MB nebo Mac, tak bude problém, stejně tak wifi. obecně je občas problém i rozchodit zvuk
TMP čip Apple do notesů nedává
osobně v instalaci OSX na PC nevidím smysl. Apple HW se kupuje jenom kvůli OSX, v ničem jiným není vyjímečnej, celkově je spíš podprůměr
pokud si ho někdo chce vyzkoušet, ať si zajde do nějakýho obchodu s Apple produkty, cpát to na PC s vidinou X hodin práce, která ve výsledku nemusí být vůbec nečemu mě přijde hloupá. ano, taky jsem to kdysi zkoušel
TMP čip Apple do notesů nedává
osobně v instalaci OSX na PC nevidím smysl. Apple HW se kupuje jenom kvůli OSX, v ničem jiným není vyjímečnej, celkově je spíš podprůměr
pokud si ho někdo chce vyzkoušet, ať si zajde do nějakýho obchodu s Apple produkty, cpát to na PC s vidinou X hodin práce, která ve výsledku nemusí být vůbec nečemu mě přijde hloupá. ano, taky jsem to kdysi zkoušel
Apple Macbook White
grafika je rovnaka ako ma macbook pro. s wifi moze byt problem (neviem ake chipsety pouziva apple).
s tym TPM moze byt. to si nie som isty.
osobne tiez moc nevidim dovod na instalaciu OS X na intel PC ale nie je to nejaky velky problem pokial neobsahuje nejaky exoticky hardware. su exoti co instaluju leoparda aj na hardware od AMD ale to uz je dost velky extrem.
s tym TPM moze byt. to si nie som isty.
osobne tiez moc nevidim dovod na instalaciu OS X na intel PC ale nie je to nejaky velky problem pokial neobsahuje nejaky exoticky hardware. su exoti co instaluju leoparda aj na hardware od AMD ale to uz je dost velky extrem.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Ghost ma pravdu neni problem to rozbehat ja to rozbehal az na wifi jelikoz jsem nenasel ovladace ale pry i na moji kartu jsou ale nevydrzel mi tento OS jinak vse apple pouziva a wifi nejcasteji ma atheros kartu coz je problem ale staci koupit nejakou co pouzi dell
Jedinou pravdou je, že všichni lžou