Těch 35mm bych viděl jako tloušťku samotné základny bez LCD, a to konkrétně v místě, kde bude baterie a nad ní ještě PCB základní desky se slotama. Dohromady bych čekal v zavřenym stavu něco pod 5 cm.
Já se naopak ubírám cestou co nejtenčího notebooku, takže já bych cílovou skupinou asi nebyl.

Pevný disk si můžu připojit místo optické mechaniky (každý lepší notebook tuto možnost má). V dokovací stanici je většinou možnost připojit ještě další takové zařízení navíc.

Nemám rád separátní připojování všech konektorů zvlášť. Nacvaktnout notebook do dokovací stanice je příjemnější možnost. Tak to maj rádi všichni ti, kteří doma připojují na notebook víc zařízení.

Je jen málo uživatelů, co by vážně ocenilo dvě externí grafiky najednou. Ani nevim, jestli je to na tom současném čipsetu AMD vůbec realizovatelné, ale hlavně i ze stolních počítačů se ukazuje, že multi-GPU řešení na více boardech nejsou moc žádaná. U notebooku to bude ještě méně.

Napájení vyvedené z notebooku na disky? To nevim, k čemu by mi bylo. Když bych měl doma velký disk, tak jeho box bych měl zapojený do zásuvky - asi bych s tim diskem stejně nemanipuloval. Pokud by to byl 2,5" disk, tak ten se dá zase jednoduše napájet z USB. Kdo disk přenáší, tak má 2,5".

eSATA stačí jedno, což má dneska spousta notebooků. Kdybych chtěl víc zařízení, koupim nějaký splitter a připojim na to až 4 SATA zařízení.

Nechci nosit víc než 65W adaptér. Cokoli silnějšího je zbytečně velká mrcha.

Já potřebuju odolný notebook, který přežije denní nošení a 10x (nebo i víc) otevřít-zavřít displej za den. Takové notebooky uvnitř musí mít slitinový rám, na který jsou rovnou uchycené panty s LCD. Kdybys tohle chtěl narvat do notebooku, který sis navrhl, tak půjde tloušťka možná až někam na 5,5 cm v zavřeném stavu.
On ten notebook uvnitř není jen o elektronice. Mrkni na tyhle ani ne den staré fotky mého notebooku:
Masivní rám držící celý notebook - všimni si odsunutí některých součástek (disk, baterie,...), aby bylo správně vyřešené rozložení produkovaného tepla. Umístění disku vedle procesoru dnes způsobuje velké problémy (to dokonce i umístění disku vedle chladícího bloku).
Malá základní deska - všimni si rozmístění čipové sady a malé vzdálenosti NB - RAM a SB - IDE/SATA