MSI 710PX-009CZ
Mohl bych mít ještě prosbičku .. sem fakt zoufalí a musím sockovat internet od spolubidlících ... mno gdyž stáhnu ten Realtek PCI-E Ethernet Driver(http://global.msi.com.tw/index.php?func ... o=2879&i=1) tak to neni instalačka a fakt netuším co stím .. pomoc prosím !
prosim vas skusali ste niekto spravit na 3D marku 05 pod XP test kolko bodov ste mali
lebo ja som mala 3050 co je v pomere s mojim acerom dost znacny rozdiel a na tomto NB mi moc dobre neficia hry a pre hry som si ho kupovala
3d mark napriklad 2005 treba spustat s parametrom cez ponuku start spustit
"C:\Program Files\Futuremark\3DMark05\3DMark05.exe" -nosysteminfo
lebo ja som mala 3050 co je v pomere s mojim acerom dost znacny rozdiel a na tomto NB mi moc dobre neficia hry a pre hry som si ho kupovala
3d mark napriklad 2005 treba spustat s parametrom cez ponuku start spustit
"C:\Program Files\Futuremark\3DMark05\3DMark05.exe" -nosysteminfo
Nemam novy kus, mam svoje stare sasi (to som si spoznal), mal som v nom cudzi HDD (v sprave nikde nebolo, ze by mi ho malo menit). Ale co je horsie, NEVRATILI MI TAM WIFI ADAPTER!!! A tiez nemam zapojene 2 repraciky, co su pod displayom - otestujte niekto pls v driveroch, ci pri zapnutom quadrophonic hraju. Zvazujem, ci na Agem nepostvem SOI...
Ahoj, prosím Vás všechny o pomoc!! Koupil jsem si k tomuto ntb lcd Asus vk222h, a lcd se mne pri pripojeni pres hdmi kabel samovolne nahodile vypina a zapina, vyzkousel jsem vsechny možné ovladače, a taky jsem vyzkousel i visty - stejny problem. Tento problem se vyskytuje pouze pri pripojeni pres hdmi, pres vga to nedela - ale obraz pres anal.spoj. neni moc kvalitni.Pouzil jsme taky redukci DVI/HDMI od firmy ednet.(84029)snad jde pouzit i jako hdmi/dvi. Rozliseni mam nastavene 1680*1050, nativni rozliseni jak ntb tak lcd.
Dekuji vsem za jakoukoliv radu!!!!!
Dekuji vsem za jakoukoliv radu!!!!!