Multimedialni notebook
- Chlebovnik
- guru
re
Chlebovniku,nevím kolik Ti je let /nic proti Tobě/,ale zřejmě dost málo chápeš mentalitu mladých lidí. Nechci tady rozepisovat podrobnosti,tí,co se jich to týká vědí o čem mluvím. Ve škole nebo jinde se tě nikdo nebude ptát co ten noťas snese,ale co na něm dokážeš zahrát a jak dizajnově vypadá.Když tam přineseš kevlarovou nevzhlednou krabičku s Pentiem III a budeš po něm skákat a ukazovat co vydží,za pět minut to bude každému jedno. Každý /této kategorie/ bude raději riskovat servis v záruce,než nezájem okolí. Múžeš přece koupit noťs v Mironetu - lepší servisní podmínky,případně náhradní stroj/...Na notebooky je záruka 2 roky,myslíš,že při testech odolnosti na to výrobce nemyslel????? a za dva roky to,co teď koupíš za 25 bude stát možná 10. Když kluk dostuduje a vydělá si,může si klidně,jestli bude potřebovat,koupit busines řadua předvádět se na jiných fórech.
Chce to jen trochu pochopení pro "druhou stranu"
Chce to jen trochu pochopení pro "druhou stranu"
- Chlebovnik
- guru
Já sám jsem takdy kdysi chtěl hodně muziky za málo peněz, ale dospěl jsem k názoru, že potřebuju odolný a spolehlivý notebook, protože ho budu přenášet i do školy a nechci, aby byl pořád v servisu.
Takže ty mi chceš říct, že si kupují notebook, aby se mohli vytahovat před spolužáky, jaký všechny hry na tom rozfachají? V tom případě, ať si klidně koupí multimediální "křáp", protože si to za svou infantilní mentalitu zaslouží. Já nemám potřebu nikomu nic dokazovat. Nehraju si na to kdo má víc GHz a GB. Potřebuju notebook ke studiu, na internet a pouze sem tam na nějakou hru a takových uživatelů je většina. Bohužel většina z nich přikládá hraní moc velkou důležitost a neuvědomují si, že třeba na VŠ nebude na hraní tolik času.
Jo a k těm "lepším" servisním podmínkám v Mironetu - to je jen blamáž. Stačí si přečíst dodatky k té službě. Vyplývá z nich, že na nic z toho nemáš právní nárok a když bude reklamace trvat přesně 30 dní nemůžeš si na nic stěžovat. Například v Aceru o tom vůbec nevědí.
Takže ty mi chceš říct, že si kupují notebook, aby se mohli vytahovat před spolužáky, jaký všechny hry na tom rozfachají? V tom případě, ať si klidně koupí multimediální "křáp", protože si to za svou infantilní mentalitu zaslouží. Já nemám potřebu nikomu nic dokazovat. Nehraju si na to kdo má víc GHz a GB. Potřebuju notebook ke studiu, na internet a pouze sem tam na nějakou hru a takových uživatelů je většina. Bohužel většina z nich přikládá hraní moc velkou důležitost a neuvědomují si, že třeba na VŠ nebude na hraní tolik času.
Jo a k těm "lepším" servisním podmínkám v Mironetu - to je jen blamáž. Stačí si přečíst dodatky k té službě. Vyplývá z nich, že na nic z toho nemáš právní nárok a když bude reklamace trvat přesně 30 dní nemůžeš si na nic stěžovat. Například v Aceru o tom vůbec nevědí.
Naposledy upravil(a) Chlebovnik dne 24 srp 2008 18:58, celkem upraveno 1 x.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
re
ten čertík Ti nějak zrudnul...jasně,v pohodě,já přesně vím o čem mluvíš,měl jsem kdysi podobný problém...to ale některým lidem prostě nevysvětlíš a oni budou v první ředě požadovat výkon a až pak něco jiného...paradoxně ten Tvůj návrh/odkaz/ co padl jako první - nedostupná Toshiba - se jeví jako nejvýkonnejší řešení a odolné snad taky.
- Chlebovnik
- guru
Jasně, ale já ho navrhnul předtím, než se zmínil o tom, že ho hodlá přenášet do školy.
Neříkám, že si musí koupit business class notebook, ale aspoň něco vyztuženého jako A300-15V by dle mého názoru nebylo vůbec od věci.
Neříkám, že si musí koupit business class notebook, ale aspoň něco vyztuženého jako A300-15V by dle mého názoru nebylo vůbec od věci.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
re
ze všeho trochu je na všem pravdy...já jsem si před měsícem říkal,že Acer nechci,ani kdyby mě ho někdo daroval...no a už dva týdny mám jeden doma/nepřenáším/ a zatím jsem spokojený.Pracuji na něm ale jen doma,takže nejsem nucen ho nikam tahat...proto ani za dva roky nebudu moct objektivně říct,co by vydržel,kdyby...
- Chlebovnik
- guru
Už aby byly ty externí grafiky pro notebooky (a nejlépe desktopové verze a SLI/Crossfire kompatibilní), pak už podobná témata nebudeme muset nikdy řešit.
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
- Chlebovnik
- guru
Třeba ta Toshiba A300-15V nebo nový Pavilion s 9600M GT DDR2, u toho si už však nejsem tak jistý a navíc se servisuje až v Polsku.
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
Tedka presne nevim jakje pavilion myslis :-/ ale co rikas treba na tenhle FS http://www.alza.sk/fujitsu-siemens-amil ... d97857.htm . A co byste dal doporucili? A jinak do te Toshiby se mi nejak nechce neco mi na ni vadi
- Chlebovnik
- guru
http://www.alza.cz/notebook-toshiba-sat ... d93164.htm
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv5-1060ec-d96415.htm
To FS má integrovanou grafiku.
http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv5-1060ec-d96415.htm
To FS má integrovanou grafiku.
• ThinkPad T61p
• ThinkPad T61p
Zpět na „Jaký vybrat notebook“