Takže vec sa má tak, mám notebook Fujitsu-Siemens, pol roka som tam mal vistu, tu som odstranil a chcel nahodiť xp...
Sformatoval som disk C, nakopčili sa mi tam udaje, a reštartoval sa komp, zatiaľ pohodička, potom ako sa mal spúšťat dalšia inštalacia a ako mi nabehlo loading win xp, tak mi to vždy seklo...
Tak som si povedal, že srať nato, sformatujem znova disk a znova nakopčím, lenže dal som nabootovať cd, načítali sa mi hovadinky a ako malo ísť ponuka formatovania a partícii, tak mi dalo setup is starting windows a zasa seklo...
Neviem čo to má byť, som skušal aj 10 krat, niekedy mi to dokonca samé vyplo, neviem čo s tým, asi to bude na reklamaciu že??
Ak hej, tak to bolo kupované z druhej ruky a ten týpek to kupoval v metre, to mám ísť do metra a tam do dať reklamovať??
Nemožem to poslať do servisu do fujitsu siemens alebo niečo také??
Lebo ked to dám to metra, tak to bude trvať ešte dlhšie a na notebooku som celkom závislý, takže pls poradte čo robiť
Problém s notebookom...
prosím o radu2...
omg aký mám dať nadpis?? není to jedno, je tu nadpis prosím o radu, ten je dobrý??
tak treba "pada instalace xp na ntb xy"
proste neco, co vystihuje problem...nikdo tady necte vsechny prispevky...kazdy se jen podiva na nadpis, kdyz vidi, ze to je neco, k cemu by mohl neco rict, vleze tam a poradi, pokud vi...
proste neco, co vystihuje problem...nikdo tady necte vsechny prispevky...kazdy se jen podiva na nadpis, kdyz vidi, ze to je neco, k cemu by mohl neco rict, vleze tam a poradi, pokud vi...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“