ASUS A6KM-Q072 - problém s wifi. Prosím o radu.
ASUS A6KM-Q072 - problém s wifi. Prosím o radu.
Ahoj, Mám výše zmíněný notebook a nějak se mi nedaří rozchodit vyfinu... Správce hardware říká, že je nainstalovaná a pracuje správně... Wifi zapnu pomocí kláves Fn+F2.. Ovšem při kliknutí na tlačítko aktualizovat seznam bezdrátových sítí, počítač žádnou bezdrátovou síť nenalezne... I když vedle ležící notebook pár sítí nalezne... Nevím v čem je problém. Při zapnutí Bluetooth kontrolka s anténkou svítí,ale pří zapnutí samotné wifi ne. Mohl by mi někdo poradit? Předem díky za každý příspěvek!
-
- píše často
Mno problemy s wifi na asusech sou večné, ten ovladaci asus program je peknej shit, nehazi to pri hledani chybovy hlaseni? jesli jo, hrabej se v tom, ukladej konfigurace, zadej tam treba konkretni SSID a potvrdit, jednou se to rozjede. Jesli ne, budiz ti utechou, ze me to pro zmenu vzdy neuklada posledni IP adresu a po vypnuti to vraci spatnou. Kdyz si ji prehodim a pridelim si tu, co mi to vyhazovalo, ouha, razem to vraci zase tu puvodni.
Desktop a A6kt-q008 doma, na kolej: VBI Compal HGL30 14.1", S-ATA, SuperMulti, VGA nVidia Go 7600 256MB, 80 GB fujitsu siemens 5400ot., 1024MB Kingmax 667Mhz RAM, abg wifi, celeronek M 410 yonah.
-
- Moderátor
Prvni vec, kterou jsem na svem ASUSu udelal, byla odinstalovani jejich Wifi ovladaciho programu, protoze se notebook pripojoval k me wifi siti zcela nahodile.
Pouzival jsem pro spravu Wifi primo Windows a na zadny problem jsem uz nenarazil.
ASUS programek mi ani nechybi - jeho jedinou prednosti je schopnost chovat se jako SW AP
Pouzival jsem pro spravu Wifi primo Windows a na zadny problem jsem uz nenarazil.
ASUS programek mi ani nechybi - jeho jedinou prednosti je schopnost chovat se jako SW AP
Naposledy upravil(a) RS dne 08 úno 2007 11:46, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
Já mám s tím asus programem poměrně dobrou zkušenost, mám vytvořenejch několik různejch profilů mezi kterejma přepínám a v pohodě to jede. Je to sice lehce zabugovaný, už sem několikrát zažil že to spadlo nebo odmítalo uložit nový nastavení, ale rozhodně lepší než ten win správce.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
- píše často
Není, právě šel pryč, dal sem šifrovanou síť s klíčem a neustále mi ku*vil IP adresu, a co hlavně, když sem pozměnil nastavení, a konečně přestal s každým restartem měnit IP adresu, místo aby spolknul heslo, poučoval mě, že by heslo, které mam 9 znaku, může mít více jak 6 characters, ale aby ho sežral a uložil, to ne. Vždy mě nechal po odkliknutí apply, ok, save settings otevřít firefoxe, naběhne net v pohodě a po vteřině to spadne a když ho otevřu, je tam nenastavený klíč i SSID OMG. A režim Ap, jediná stabilní věc na tom programu, pakli nechcete ovšem přeposílat internet z lan do wifi, to pak při nastavení cesty nenajdete wifi zařízení a nemáte kam ji postavit, mi sice bude chybět, ale ne za takovouto cenu.
Desktop a A6kt-q008 doma, na kolej: VBI Compal HGL30 14.1", S-ATA, SuperMulti, VGA nVidia Go 7600 256MB, 80 GB fujitsu siemens 5400ot., 1024MB Kingmax 667Mhz RAM, abg wifi, celeronek M 410 yonah.
-
- Moderátor
To bude asi jenom nastavením ovladače, jedna z položek ve vlastnostech ovladače je "umístění" a tam musí bejt nastaveno "other", protože když tam je "USA" tak je omezenej počet kanálů.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
- Moderátor