Příspěvekod trautenberg » 26 srp 2008 14:20
Ad Crysis:
Stáhl jsem si pre-release demo a automatická detekce systému mi vše nastavila na high. Myslel jsem si, že si ze mě dělají srandu, ale po spuštění hry to běželo v pohodě. Sice ne tak plynule jak Bioshock, ale rozhodně bezproblémově hratelné. Nezapomeňte si taky v té Empowering technology nastavit výkon grafické karty na maximum!!! Nevím proč, ale původní nastavení i toho nejvýkonějšího režimu mělo grafiku na minimum...
Chlebovnik: teda nevím, na jakou obtížnost jsi to hrál, já jen to demo na nejvyšší obtížnost jel dvě hodiny. Jasně, někde jsem umíral, ale určitě by to ta třičtvrtě hodina až hodina byla...
Jinak momentálně zápasím s reklamací blu-ray mechaniky na T.S.Bohemia. Jediný, co mi nabídli, je sleva při budoucím nakupu, což je mi naprd, protože po zkušenostech s něma (chybějící mechanika, reklamace přikoupené tašky na nb a taky mi teď naspali, že jsem na tom rozhodně neprodělal, poněvadž jsem k tomu dostal tašku zadarmu - přitom jsem nic nedostatl) si tam nehodlám nic kupovat.
Jinak pro všechny, kdo byli s bl-ray mechanikou ošizeni jak já:
Občanský zákoník § 49a
"Právní úkon je neplatný, jestliže jej jednající osoba učinila v omylu, vycházejícím ze skutečnosti, jež je pro jeho uskutečnění rozhodující, a osoba, které byl právní úkon určen, tento omyl vyvolala nebo o něm musela vědět. Právní úkon je rovněž neplatný, jestliže omyl byl touto osobou vyvolán úmyslně. Omyl v pohnutce právní úkon neplatným nečiní."
Tedy i podle zákona máme nárok na případnou finanční náhradu.