Tak tak, vykonu maj dnesni procesory stejnak vic nez dost, takze na tom nesejde. Ale podle parametru nejsou tyhle procesory o nic pomalejsi, takze urcite nema smysl se tim vubec zatezovat a osobne bych do nejakeho Penrynu z rady P sel hned.
Ahoj, možná se ptám jak "lama" ale kam se dá zařadit tento procesor a proč? má FSB 1066 je to velký rozdíl ve výkonu proti FSB 800? takt jádra má asi dostatečný a co L2? díky
Hlavni vyhoda Core 2 Duo rady P.... je snizene TDP na 25W, tedy by tyhle procesory mely podstatne mene zrat baterie a pritom mit vykon vice nez dostatecny na jakoukoliv cinnost, vcetne hrani her(kde je spis dulezita graficka karta). Oproti starsim T7x00 modelum se vykon nejspis moc nezmeni, ale jak kazdy vi, tak uz tyhle procesory vlastne poskytuji vse (ba i vic), nez co obycejny spotrebitel (99% vsech zde na foru) potrebuje. Proto si myslim, ze tyhle modely budou velmi uspesne, aspon co se tyce racionalnich a rozumnych lidi.
Ahoj,
pls jak je na tom tenhle pracak: T2370 (1,73GHz, FSB 533MHz, 1MB L2 Cache). Je mi jasne ze C2D jsou lepsi, ale vybiram notas pro pritelkyni a chci se i pri omezenem rozpoctu, cca 10k, vyhnout celeronu.. to jiste chapete.. Ale nemam s nim prakticke zkusenosti.. Od 'znameho' jsem se dozvedel ze se pry prehriva, ale to se mi nezda, to asi spis zalezi na chlazeni a konstrukci sasi.. Jinak ten notas je TOSHIBA L300.
Naposledy upravil(a) Perry_ml dne 26 srp 2008 17:41, celkem upraveno 1 x.
Nevie s tak dobre podtaktovat ako C2D(To znamena trosku vyssiu spotebu) ale zase v plnej zatazi menej hreje a pali prudu Inac nieje to zli procesor a na vsetku beznu cinnost staci A v kombinacii so slusnou GK by to bol dostatocni procesor aj na vsetky hry co momentalne su...
Diky za info. Je tam GMA 3100, takze nejake hry to zvladne, ale neni to hlavni ucel.. prevazne net, qip, mp3, filmy atd.. vysokoskolsky zivot (koleje)..