Toshiba A300-146

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Bo-Fa
občas něco napíše

Toshiba A300-146

Příspěvekod Bo-Fa » 26 srp 2008 20:50

Ahoj lidičky,prosím o radu jsem zoufalý..Koupil jsem si new notebook 1,8GHz Intel Dual Core,2Gb Ram Grafika intel X3100 .Můj problém je že když si zapnu jakoukoli hru např.Max Payne a vteto hře nastavím rozlišení např.800*600 hra se spustí právě v takovém okýnku 800*600 a kolem je černy rám,..při plném rozlišení se mi to seká ..nevím čím to je! ;-(( :-( Hry moc nehraju,ale sem tam přijde chuť např. na Counter-Strike a i tato hra se mi seká..tak 25-30fps..nevíte čím to můůže byt? V Biosu notebooku se nikde nedá nadtstavit velikost sdílené paměti grafiky.Jsem zoufalý protože,než jsem NTB koupil dočetl jsem se že tady na teto karte jedou i hry jako je FarCry..a ja mam problem i s CS 1.6 Prosím o radu.Děkuji Robert

Thorus

Re: Toshiba A300-146

Příspěvekod Thorus » 26 srp 2008 20:58

Bo-Fa píše:Ahoj lidičky,prosím o radu jsem zoufalý..Koupil jsem si new notebook 1,8GHz Intel Dual Core,2Gb Ram Grafika intel X3100 .Můj problém je že když si zapnu jakoukoli hru např.Max Payne a vteto hře nastavím rozlišení např.800*600 hra se spustí právě v takovém okýnku 800*600 a kolem je černy rám
No to bud rad, kdybys spustil nejakou hru v takovymhle rozliseni na LCD tak budes mit na obrazovce rozmazany flek. A k tomu sekání... to je divné. X3100 by tyhle hry měla zvládat v pohodě. Nainstaloval jsi nejnovejsi drivery?

Bo-Fa
občas něco napíše

Re: Toshiba A300-146

Příspěvekod Bo-Fa » 26 srp 2008 21:29

Thorus píše:
Bo-Fa píše:Ahoj lidičky,prosím o radu jsem zoufalý..Koupil jsem si new notebook 1,8GHz Intel Dual Core,2Gb Ram Grafika intel X3100 .Můj problém je že když si zapnu jakoukoli hru např.Max Payne a vteto hře nastavím rozlišení např.800*600 hra se spustí právě v takovém okýnku 800*600 a kolem je černy rám
No to bud rad, kdybys spustil nejakou hru v takovymhle rozliseni na LCD tak budes mit na obrazovce rozmazany flek. A k tomu sekání... to je divné. X3100 by tyhle hry měla zvládat v pohodě. Nainstaloval jsi nejnovejsi drivery?

mohl bys mi poslat link na to pls?ja se snazil stahnout a nainstalovat ze stranek intelu ale vzdy mi to napsalo "Chyba Instalovaný ovladač není pro tento počítač ověřen.Vyžádejte si od výrobce počítače příslušný ovladač.Instalační program bude ukončen "" tak ja nevim co už mam dělat

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 26 srp 2008 21:41

Nadpis nejasny, je pekne ze si nam rekl jaky notebook mas, ale zase jsi v nem uplne opomnel nastinit problem. Jinak problem driveru se tu na foru uz resi, a jinak ten Intel ti to rekl podstatne jasne, takze "nevim co uz mam delat" je legracni.

Zpět na „Hardware“