ovladani hlasitosti u R61
ovladani hlasitosti u R61
mam takovy zvlastni problem, kdyz na notebooku zmacknu tlacitko ztlumit, tak asi nedela to, co by melo, na desetinu vteriny se zvuk opravdu vypne, ale pak hned naskoci, proste to nejak tak zvlastne preskakuje a musim to zmacknout nekolikrat nez se mi povede, abych zvuk zapnut/vypnut
-
- píše často
-
- píše často
klávesnici samozřejmě vyndat můžeš, sundáš palm rest (ten plast na kterém je touchpad) a to tak, že odšoubuješ 4 šroubky a pak odštoubuješ klávesnici, která je přichycena 1 šroubkem (u všch jsou symboly) případně mrkni do maintance manualu co jsi dostal k notebooku jak to rozebrat. Ale nejsem si jistej, zda něco poznáš, zda ty kontakty jsou o.k. nebo ne.
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
wow, tak ted jsem zapnul notebook a najednou to zacalo jit, asi to bylo tema ovladacema. tak diky moc za pomoc
----edit---
tak ne, funguje to podle nalady
----edit---
zahada je vyresena, nejspis za to muze (ne)kompatibilita iTunes. jedine kdyz je tento program zapnuty, dostavuji se problemy s hlasitosti. dost zvlastni. jinak pri rozebrani jsem zjistil ze je dost veci (kabely apod) prilepeny "jen tak" izolackou... to me teda taky docela prekvapilo...

----edit---
tak ne, funguje to podle nalady
----edit---
zahada je vyresena, nejspis za to muze (ne)kompatibilita iTunes. jedine kdyz je tento program zapnuty, dostavuji se problemy s hlasitosti. dost zvlastni. jinak pri rozebrani jsem zjistil ze je dost veci (kabely apod) prilepeny "jen tak" izolackou... to me teda taky docela prekvapilo...
Tak jsem teda zase spustil iTunes a zaroven IE (Operu nevedu) a opet to slo v poho, ale pak jsem psal na ICQ, teda v QIPu a delalo preste tu chybu s vypinanim hlasitosti, a taktez i iTunes + průzkumník Windows. No asi to je jen naka nahoda, ze si treba s temahle (a zrejme i spousty jinyma, vic uz se mi toho nechtelo zkouset:) ) programama proste ta hlasitost nerozumi. Kdyz to blblo, tak jsem podrzel to vypinani asi na tri vteriny a zvuk utichl, taktez i pak pri opetovnem zapnuti...

Lenovo TP R61 15,4" wide, T8100, NVIDIA Quadro NVS 140M + Dell UltraSharp 2209WA
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“