Sony Vaio VGN-NR31Z/S
Sony Vaio VGN-NR31Z/S
Dobrý den, v tomto notebooku je grafická karta GeForce 8400M GT GPU. Nevíte, kde bych na ní našel ovladače? Na Nvidia.com nejsou a ani jinde jsem je nemohl najít... Dík za případnou pomoc
ide aj XP nahodit...clovek spravi aj nemozne ked chce
Hlucnost? co to je nie teraz vazne...kym nevlozim do CDromu CD ani neviem ze notebook je zapnuty...a teplota...ked s nim pracujem na kolenach je to teple ale nie horuce...take letne...neviem ci tomu rozumies...proste je to v pohode co sa tyka teploty. ani chladic sa nezapina casto...proste som na 100percent spokojny s kupou booku od SONY.
Hlucnost? co to je nie teraz vazne...kym nevlozim do CDromu CD ani neviem ze notebook je zapnuty...a teplota...ked s nim pracujem na kolenach je to teple ale nie horuce...take letne...neviem ci tomu rozumies...proste je to v pohode co sa tyka teploty. ani chladic sa nezapina casto...proste som na 100percent spokojny s kupou booku od SONY.
kristian162 píše:okej..takze ponukam mini recenziu na model VGN-NR31Z/S. Na fore som sa vas pytal ako to je s tymto bookom, ale vase reakcie sa ku mne nedostali. tak som si ho objednal na vlastne triko a wuala mame ho doma.
Konstrukcia : book posobi velmi pevne a inak to nie je ani po prvom dotyku. display kladie dostatocny odpor pri otvarani a je zozadu vystuzeny...takze ho neohnete co beriem ako plus.
Klavesnica : nevsedny design ale pritom stale ergonomicke klavesy - velmi pohodlne sa na nich pise. rozmiestnenie klaves je klasicke.
Plusy : velky enter, na zaciatku prveho riadku sa nachadza CTRL a nie Fn,
Minusy : POWER, S1 a AV MODE tlacidla nie su podsvietene. Neberiem to ako velky problem ale trafit na POWER button potme je naozaj zlozite.
Reproduktory : hraju plocho...nemaju ziadne basy, ale je to rovnake ako u kazdeho booku. na obcastny posluch hudby plne postacujuce. ja pouzivam sluchadla SONY.
Touchpad : na dotyk je tvrdy co je pre mna velmi pohodlne, nema vyznacene scroolovanie horizontalne ani vertikalne a predsa to dokaze.
Tlacidla pod touchpadom pri stisku trosku hlasnejsie cuknu, ale problem v tom nevidim. Stlacenie je iste a pohodlne.
Display : rozlisenie displaya je 1280x800...plne dostacujuce. Povrch je opatreny antireflexivnou vstvou (nemusite naklanat display,aby ste ziskali lepsi obraz a uhol pohladu). farby su verne a je naozaj pozitok pozerat film v DVD kvalite na tomto booku.
Bateria : s vydrzou som spokojny. pri zatazeni vydrzi book podrzat cez dve hodiny. a mimo zataz(pocuvanie hudby,pisanie atd) sa dostanete cez tri hodiny spokojne.
Hlucnost a chladenie : nemam k tejto polozke ziadne vyhrady. ventilator sa zapina naozaj len ked musi a aj to je velmi malo. az ked vlozim CD do CDromu viem ze book je zapnuty inak je takmer nepocutelny.
Celkovo hodnotim spracovanie booku na 99percent...chyba mi to spominane podsvietenie Povrch booku ma vrubky..co je prijemne na dotyk a naozaj dobre to vyzera. Niektore porty su opatrene krytkou, ktora sa sama zasuva aj vysuva. Book je pevny a proste krasny
Teraz trosku k hardwaru. Nebudem popisovat aku mam zostavu, vidno to v mojom podpise.Reakcie na vsekty moje pokyny su svizne na nic nemusim cakat. Pravdaze Vista po prvom zapnuti vas trosku prekvapi, ale po mensich upravach a odstraneni nepotrebnych animaciach a zakazov a povoleni sa z nej stava naozaj pekny spolocnik. Grafika 8400 GT potiahne aj tie novsie hry...(morowind - nie je to nova hra ale ma vysoke naroky...rozlsenie 1024x800, detaily - higt, cisto som to skusal len informativne)
Po 4 mesiach badania a hladania ,,toho,, mojho booku som sa rozhodol z trucu pre tento model. poviem pravdu chel som dell ale nepodarilo sa. O to viac som bol prekvapeny ked som ho rozbalil a zapol. Jednoducho kraaaasa:)takze nelutujem moj rychly vyber...a keby to mam spravit opat...nevyberiem si DELL ale prave tento model od SONY.
Som naozaj spokojny a kupu tohto modelu len odporucam. Ak vas nieco zaujima napiste...odpoviem. dobru noc ..su tri hodiny rano
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Jak by si ho hodnotil z hlediska prenositelnosti? Neni moc tezky? Potrebuju neco na denni noseni do skoly... Kupovat budu urcite naky SONY akorat nevim jaky moc se mi libi tento http://www.alza.cz/sony-vaio-cr41s-w-d93613.htm
Vis1on píše:Mam otazku.. funguje na tom ten AV mode? Nekde sem cetl ze to nejede, co je na tom pravdy?
jasne funguje a bezproblemov. tak co sa tyka vahy....2,9kg ti ruku ani rameno neutrhne, a som dost velky chlap, takze mi prenasanie nerobi problem. a ten co je v odkaze ma 2.5kg takze budes na tom este o kusok lepsie ja som si ho tiez kupoval do skoly...takze som potreboval nieco prenosne a zaroven vykonne....