HP dv5-1060ec mam ho doma
Totožná konfigurace to není. 5930G má DDR3 paměti na grafice, takže je asi o 20-25% vykonnější.muhaha píše:Ale tam není !!
Ještě jsem se chtěl zeptat,jak je na tom v porovnání s acerem aspire 5930,totožná konfigurace..
Vypni si v nastavení V-sync. To je omezovani FPS na max 30. Nekomu se totiz nemusi libit 60 FPS, to pak vypada jako spanelska telenovela. Filmy mají taky urcité omezení FPS aby to nevypadalo tak moc plynulý.MAJkLSON píše:Tak sem davam herni postrehy co a jak jede:
OVERLORD - at sem dal nastaveni jakekoli tak to jelo mezi 20-30fps, samozrejme kdyz jsem dal nejvetsi detaily a rozliseni tak to jelo spise k tem 20fps naopak na nejnizsi to jelo pres 30fps
Thorus píše: Totožná konfigurace to není. 5930G má DDR3 paměti na grafice, takže je asi o 20-25% vykonnější.
Tak teda ne , zas takovej skok to není , je tam tak 5-10%
i7-3960x , 4x4GB DDR3 1600Mhz , GAINWARD GTX670 2GB , SSD 240GB Pci-e + 3x 2TB Samsung , 24“ Samsung
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
pc_tomik píše:jak je to s tou grafikou a přesností ukazatelu hlasitosti, jasu, atd.??? je mi známo, že HP tyhle prvky nemá absolutně promyšlené a dodělané. Je to pravda?
Tak tohle je jedna z malickosti, co me stve... Ty quick buttons na ovladani hlasitosti a play/pause atd. jsou dotykove, ve smyslu ze tam nic nemackas, jen se dotknes plochy, coz nekdy nezareaguje docela presne. Hlavne pridavani a ubirani hlasitosti neni reseno 2 tlacitky, ale jednim pasem, po kterem se musi jezdit, takze je to dost nepresne a nekdy to spatne reaguje. Navic se pri manipulaci s hlasitosti objevi uprostred obrazovky panel, ktery ukazuje hlasitost... no proste je to spatne, ale mohlo to byt horsi. 2 tlacitka a maly ukazatel pri jejich zmacknuti nekde do rohu obrazovky by to vyresil v pohode...
Lenovo T500, PS3, Samsung Wave
- Chlebovnik
- guru
Thorus píše:Vypni si v nastavení V-sync. To je omezovani FPS na max 30. Nekomu se totiz nemusi libit 60 FPS, to pak vypada jako spanelska telenovela. Filmy mají taky urcité omezení FPS aby to nevypadalo tak moc plynulý.
Tím to dle mě není. Ano, je to omezování FPS, ale omezovaní na maximální FPS, které display může zobrazit, což je u LCD monitorů 60 FPS, jelikož jejich obnovovací frekence je 60Hz.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Thorus - zadnym v-sync to neni... slo to i pres 30...
PcBuh - kurec, ja po tom musim jezdit jak vul, sakra, zkusim stahnout jeste ovladace a prehrat je
edit-uz mi to taky jde... takze aspon neco ale ten napis VOLUME pres pul obrazovky me sere!
PcBuh - kurec, ja po tom musim jezdit jak vul, sakra, zkusim stahnout jeste ovladace a prehrat je
edit-uz mi to taky jde... takze aspon neco ale ten napis VOLUME pres pul obrazovky me sere!
Naposledy upravil(a) MAJkLSON dne 27 srp 2008 21:36, celkem upraveno 2 x.
Lenovo T500, PS3, Samsung Wave
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“