Ahoj, ctu posledni tydny tohle forum a vyberem notebooku na VS se to tu jen hemzi, ale porad se nemuzu rozhodnout ktery vybrat, prece je to jakasi investice...
Ma horni hranice je 14 000 s DPH, hry takrka nehraji, potrebuji ho hlavne na kancelarske aplikace, filmy, hudba, internet... A zatim co jsem v tehle cenove kategorii nasel, tak se rozhoduji mezi temito 2 modely:
HP COMPAQ Presario CQ50-110
HP 6720s
Obejdu se i bez OS...
Dale me zajima procesor v tomprvnim ntb, zda je nejak vyrazneji horsi nez Dual Core...
A jeste by me zajimalo, zda si ta GeForce v prvnim ntb odebira nejake vetsi mnozstvi energie nez ta co je u 6720s... Predem dekuji za vsechny nazory:)
NTB na VS - limit 14k -vyber ze 2 HP
- Chlebovnik
- guru
Pokud se obejdeš bez OS, šel bych jednoznačně do tohoto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58479
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Chlebovnik píše:Pokud se obejdeš bez OS, šel bych jednoznačně do tohoto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58479
Prave se obavam toho procesoru - vsichni mi totiz radi at jdu urcite do Intelu... Jak je na tom tenhle CPU v porovnani s Dual-Core? A neprehrivaji se moc AMDcka?
Jinak mohou byt i jine ntb nz jen od HP, v titulku jsou jen proto, ze jsem dotedka nic lepsiho nenasel...
-
- píše často
Přehříváním trpěli před několika lety. Teď už u nich žádný přehřívání neni. V tom notebooku, jak posílal Chlebovnik, tak je navíc nová platforma AMD Puma. Jinak normální uživatel rozdíl mezi amd a intel procesory nepozná. A už vůbec ne v tejhle cenovej relaci.
Toshiba Satellite A210-19J + 1GB RAM + Windows 7 Professional
IBM ThinkPad T42
IBM ThinkPad T42
compaq
tak trápí mě uplně stejný problém jako autora diskuze....akorát, že by zde měly být originál windowsy - nákup na živnosták...
v čem si myslíte, že je horší nebo špatný ten první HP??? myslím ten HP Compaq Presario CQ50-110.
Mockrát díky za odpověď...
v čem si myslíte, že je horší nebo špatný ten první HP??? myslím ten HP Compaq Presario CQ50-110.
Mockrát díky za odpověď...
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“