v zasade su tam viac menej veci ocakavatelne (a nie moc zaujimave):
cpu P8400, P8600 a T9400
ram 1-2GB DDR3 (1x1 a 2x1)
grafika len intel X4500MHD (intel+ati sa v R400 zatial u nas nekona)
lcd WXGA alebo WXGA+ s CCFL podsvietenim (zeby konecne aj WXGA+ u nas?)
wifi intel 5100AGN
baterie 4cell a 6cell
co je ale zaujimavejsie, ze vsetky konfiguracie co som tam nasiel maju 128GB SATA SSD a minimalne polovica konfiguracii ma 3rocnu zaruku v zaklade... SSD ma moc netrapi lebo konfiguracia u nas ho velmi pravdepodobne mat nebude ale 3rocnu zaruku v zaklade na R-ko vidim asi prvy krat.
Mna by zaujimalo, ake SSD tam bude - radsej by som tam videl 80 GB Intel model nez cokolvek ine Je to ale nejake divne - pri snahe najst cenu vsade vidim u toho najvyssieho konfigu 160GB hdd tak neviem ... ale cena gut - 1250 eur
inak tych 1250 EUR mi pride docela dost. na porovnanie 6530b v rovnakej konfiguracii akurat s WXGA+ displejom a 7200rpm diskom (GB978EA) stoji v BGS 30tisic skk s danou.
pozeral som tie konfigy aj s UK kocovkou a nasiel som ich v cenach od 770 do 1000 GBP https://www.ccd.co.uk/xpress/Catalogue/P ... man=Lenovo a boli tam 80 a 160GB HDD (ani neviem ci su to ceny includ. alebo exclud. VAT)
ten SSD sa mi zda nejaky uleteny chybny udaj. SSDcka by som cakal u nas skor v T400. kazdopadne som zvedavy na dlzku zaruky na R400 u nas...
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Myslim posledny odkaz v tvojom predposlednom poste ale to je fuck aj ten co si hodil tym trpi.
Maju to nejake polamane - ak by tam bolo SSD, je ta cena velmi dobra. Bez neho by bol zase dost drahy divne. Tiez by som cakal SSD skor u T400 co je podla vsetkeho fakt kruta masina - slintam.