Latitude E
Panove, ja jsem o 10 000Kc vyse. Takze Dell nebude Moje optimalni konfigurace (a to je vlastne skoro zaklad - P8600, X4500), by vysla na 45 000 s DPH a to uz je hodne nad muj rozpocet. Do 35 000Kc s DPH mi ho proste nenabidnou - leda bez wi-fi,vypalovacky a WXGA displejem - a to uz radeji nejaky jiny vybavenejsi notebook
Nabidka mi dosla mailem a jsem docela prekvapenej, ze moc sleva oproti konfiguratoru neni. Nejake dalsi slevy asi nelze uplatnit - ISIC apod...??
Docela me to mrzi. Dell nejen dobre vypada, ale ma i horcikove viko apod. Proste idealni notebook.
Nabidka mi dosla mailem a jsem docela prekvapenej, ze moc sleva oproti konfiguratoru neni. Nejake dalsi slevy asi nelze uplatnit - ISIC apod...??
Docela me to mrzi. Dell nejen dobre vypada, ale ma i horcikove viko apod. Proste idealni notebook.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- Moderátor
E6400 First look na NBR http://forum.notebookreview.com/showthr ... ?p=3850632
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- píše často
michal27: alespoň ti odpověděli na mail s dotazem na cenu (na jeho odpověď) čekám už tejden a pořád nic...
ghost: dík za skvělej link... ta výdrž je fakt úžasná, 6-7 hodin při 6cell baterce, prostě paráda. konfig co má on je defakto shodný s mým výběrem, až na tu ram. Tenhle ntb se začíná jevit čím dál tím víc jako nejlepší cesta thx
ghost: dík za skvělej link... ta výdrž je fakt úžasná, 6-7 hodin při 6cell baterce, prostě paráda. konfig co má on je defakto shodný s mým výběrem, až na tu ram. Tenhle ntb se začíná jevit čím dál tím víc jako nejlepší cesta thx
Michal27 píše:Sakra chlapi, jaktoze ten Dell mi dava takove nehorazne ceny. Kdyby mi za tech 35000 nabidl alespon neco P8600, X4500, 2GB RAM a cteckou otisku prstu, DVD/RW...
Ja odeslal tri konfigurace a vzdycky mi dali tak 2000-3000 slevu oproti konfiguratoru.
no protoze ses normalni koncak...tak nemuzes dostat slevu jako firma, ktera bere treba za pul mega mesicne..Ja to rano resil s kamosem z dellu kterej tam dela obchodnika a ten mi rekl ze nikdo by si nedovolil dat koncakovi 20% dolu na ecka nebo na novy preciky..protoze kdyby na to prisel financni manager, tak by obchodnik okamzite letel..vetsi slevy maj maximalne firmy, ktery berou od dellu hodne...Koncaci maj tak ty 2 - 4 tisice dolu podle konfigurace.
Sakra...Tak to budu zas muset resit pres znamyho. Doufam, ze nemaji ve firme Lenova. Mame od nich jen 2PC a to na slevu nestaci.
Ja koukal na E5500, jestli by se nedala nakonfigurovat levneji - ale pak prisel sok - nema magnesiovy RAM a zadni stranu LCD. Pritom na obrazku vypadaji stejne. Ale hlinik a polykarbonat me holt nepresvedci.
Ja koukal na E5500, jestli by se nedala nakonfigurovat levneji - ale pak prisel sok - nema magnesiovy RAM a zadni stranu LCD. Pritom na obrazku vypadaji stejne. Ale hlinik a polykarbonat me holt nepresvedci.
-
- píše často
Tak jsem dnes ukončil několikaměsíční výběr Definitivně jsem se rozhodl a objednal:
Originální Windows Vista® Business 512MB 32Bit vcetne medií - Czech
Latitude E6400 - Intel® Core™ 2 Duo P8400(2.26GHz,1066MHz, 3MB)
Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD With Express Card
14.1 WXGA+ (1440 X 900 resolution) Antiglare LED Wide Aspect Ratio display
120GB 7200rpm Hard drive (Free Fall Sensor)
2GB 800MHz DDR2 memory (2 x 1GB)
8x DVD+/- RW Drive with Vista Home, Vista Business compatible software
3Yr Basic Warranty - Next Business Day
Touchpad with UPEK® Fingerprint Reader
Intel WiFi Link 5100 (802.11 a/g/n 1X2) 1/2 MiniCard with Centrino label
Internal Dell 370 Bluetooth™ Card
No camera with microphone for LED LCD
LCD Back Cover black finish LED
6 Cell 54WHr LI-ION Primary Battery
brašna : Neoprene Black Sleeve Case for 14in Laptops
Czech - Internal Qwertz Backlight Keyboard
26050 bez dph celkově. myslím že dobrá cena pak napíšu a zodpovím případné dotazy, ať taky přispěju trochou do mlýna cj
Originální Windows Vista® Business 512MB 32Bit vcetne medií - Czech
Latitude E6400 - Intel® Core™ 2 Duo P8400(2.26GHz,1066MHz, 3MB)
Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD With Express Card
14.1 WXGA+ (1440 X 900 resolution) Antiglare LED Wide Aspect Ratio display
120GB 7200rpm Hard drive (Free Fall Sensor)
2GB 800MHz DDR2 memory (2 x 1GB)
8x DVD+/- RW Drive with Vista Home, Vista Business compatible software
3Yr Basic Warranty - Next Business Day
Touchpad with UPEK® Fingerprint Reader
Intel WiFi Link 5100 (802.11 a/g/n 1X2) 1/2 MiniCard with Centrino label
Internal Dell 370 Bluetooth™ Card
No camera with microphone for LED LCD
LCD Back Cover black finish LED
6 Cell 54WHr LI-ION Primary Battery
brašna : Neoprene Black Sleeve Case for 14in Laptops
Czech - Internal Qwertz Backlight Keyboard
26050 bez dph celkově. myslím že dobrá cena pak napíšu a zodpovím případné dotazy, ať taky přispěju trochou do mlýna cj
-
- píše často
Tak az prijde, napis jak slape. Me stve, ze pouzivam externi kamerku a chtel bych uz neco integrovaneho - takze priplatek. Dal nedokazu posoudit, jak zakladni P8400 zvlada HD video. A taky bych uz chtel tu podsvicenou klavesnici.
Jen nechapu, ze k E6500 nedali moznost WSXGA+ displeje LED.
WUXGA uz ja nepotrebuji a spis by me to omezovalo a WXGA+ mi prijde na 15,4" displej jako nutne minimum (i kdyz doted jsem mel WXGA) U E6400 je naopak WXGA+ naprosto idealni reseni. Jenze ja jsem na 15,4" displej proste zvyklej.
Me nabidli cenu nejakych 39 900Kc za E6500 se vsim v zakladu - jen disk 160GB (5400ot.), s kamerkou, tim WXGA+ displejem a temi serepetickami jako wi-fi, bluetooth apod. - prakticky to samé, co mas ty.
Jen nechapu, ze k E6500 nedali moznost WSXGA+ displeje LED.
WUXGA uz ja nepotrebuji a spis by me to omezovalo a WXGA+ mi prijde na 15,4" displej jako nutne minimum (i kdyz doted jsem mel WXGA) U E6400 je naopak WXGA+ naprosto idealni reseni. Jenze ja jsem na 15,4" displej proste zvyklej.
Me nabidli cenu nejakych 39 900Kc za E6500 se vsim v zakladu - jen disk 160GB (5400ot.), s kamerkou, tim WXGA+ displejem a temi serepetickami jako wi-fi, bluetooth apod. - prakticky to samé, co mas ty.
Nemám žádné zkušenosti s koupí DELLu, tak by mě zajímalo, kam poslat konfiguraci k "ocenění". Zda na nějaký mail z oficiálních stránek DELLu, nebo na mail distributora. Našel jsem, že distributorem DELLu je 100MEGA. Netuším ovšem, zda je jediným distributorem, či zda jich je více. Předem díky za jakýkoliv tip či radu jak a kde pořídit za dobrou cenu (min. nižší než v konfigurátoru) od všech, kdo už mají nějakou zkušenost...