ACER Aspire 5930G
Ja to mam na max. a jde o to co poslouchas a jaky mas navoleny styl. Jinak vy mate porad zaple dolby suround 5.1? Ale jinak se mi to spise projevy az pri uplne hlasitosti. Nejvic to jde poznat na stylu pop.
Chtel jsem se zeptat, jak se zapina a vypina webka. Jelikoz mam zkusenosti s NB,ze vetsinou maji treba nejake tlacitko.Ale tady mi hlava nebere. Musim to nekde vykoumat. Ale nejak to nemohu najit. Takze diky za rady
Chtel jsem se zeptat, jak se zapina a vypina webka. Jelikoz mam zkusenosti s NB,ze vetsinou maji treba nejake tlacitko.Ale tady mi hlava nebere. Musim to nekde vykoumat. Ale nejak to nemohu najit. Takze diky za rady
Acer Aspire 5930G-844G32Mn
Intel Core 2 Duo 2,26GHz, 2x2GB, 320GB-5200ot, GF 9600GT DDR3, DVB-TV
Housac píše:anovicka zkus tu čtečku otisků prstů..sem čet že s ní někdo měl problém tak to musel přeinstalovat...pak to šlo ale ne tak pořádně jak má (nějakej program na to má být)
takze ctecka uplne v pohode. vyzkousel jsem a na vsechyn prsty.vsechno zhruba do peteho pokusu. Jinak jsem mile prekvapeny,ze diky ctecce si muzete vyvolavat aplikace, ktere si nastavit dopredu.Na kazdy prst zvlast ... to jsou ale blbosti toto.Kdo by to tusil
Acer Aspire 5930G-844G32Mn
re
HDD máš v pořádku,nějakých 10 GB je na skrytém partition a když to celé přepočítáš na bajty vyleze ti z toho 320 GB...,a ten rozdělený disk jsem sloučil dohromady na těch 288,dělalo mě to problémy při instalaci některých programů
AS7730G
AS7730G
Re: COD4
Call of duty jde na tom mém (ta slabší konfigurace) na max detaily multiplayer 40-50FPS.West píše:Kluci pls vyzkoušejte někdo, jak na tom jede Call of Duty 4...?
A mám otázku. Nevíte jak to rozdělení disku trochu upravit? Abych např systémovému disku přidělil jen 50GB a zbytek byl ten druhý oddíl?
jsou ke stažení partition managery free http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... n-manager/
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... n-manager/
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... n-manager/
Re: COD4
Call of duty jde na tom mém (ta slabší konfigurace) na max detaily multiplayer 40-50FPS.Thorus píše:West píše:Kluci pls vyzkoušejte někdo, jak na tom jede Call of Duty 4...?
Super, chci ho občas taky vzít na lanparty. Hraju jen COD4 multiplayer a Neverwinter Nights 2 multiplayer. Ale ten by mel jit take dobre.
ancovicka píše:Nevite jak je to s tim zapinanim webacamery?
Asi záleží, s jakým softwarem ji chceš používat. Nainstaloval jsem Skype a v něm se mi třeba normálně zobrazí jako použitelná webkamera a přímo zobrazuje náhled. Jinak jestli je zaplá nebo vyplá, když ji nepoužívám, to netuším a asi ani nevím, jak to zjistit - ale myslím, že se vypíná nějak automaticky, protože vždy chvíli trvá, než se načte (v programu Acer Crystal Eye Webcam).
PajaS píše:Thorus píše:Já mám rozdělený disk na 2x110GB. A body obnovení mi sežraly přes 30GB, tak jsem si prostor na ně zmenšil na 3GB.
Jak si zmenšil prostor na onovení? Mě už to žere 40GB.
Start -> lista hledat a tam napis "cmd" -> ve spávci CMD napis
Kód: Vybrat vše
vssadmin List ShadowStorage
Kód: Vybrat vše
vssadmin Resize ShadowStorage /For=C: /On=C: /MaxSize=3GB
Samozrejme jdou jednotlivy parametry nastavit jinak, naprikald jestli mas jiny oznaceni disku nebo nechces zmenit primo na 3GB.
Já osobně jsem za celou dobu od mého prvního počítače ty body obnovy nepotřeboval využít, navíc to prý funguje nějak divně. Podle mě je blbost si nechat zrat 40GB disku jen pro "kdyby nahodou".