Toshiba Qosmio F50
Promiň ale Ty jsi ŤUŇŤA ... najdi mi prosím tě aspoň 10 aplikací které reálně využíváš den co den a žerou víc jak 2GB paměti....
ano..... poslouchám..... nemáš žádnou???? nedivím se...
Přijde mi to že žiješ v tom že čím víc tím líp! ale to tak neni... (velký prsa (4GB) jsou super ale! musí být pevný (800Mhz) aby to vůbec stálo za to!
sem po pívu, tak to možná ráno smažu ale dostávaj mě lidi co prostě "POTŘEBUJOU" víc jak 3GB RAM to se musim opravdu smát!
ano..... poslouchám..... nemáš žádnou???? nedivím se...
Přijde mi to že žiješ v tom že čím víc tím líp! ale to tak neni... (velký prsa (4GB) jsou super ale! musí být pevný (800Mhz) aby to vůbec stálo za to!
sem po pívu, tak to možná ráno smažu ale dostávaj mě lidi co prostě "POTŘEBUJOU" víc jak 3GB RAM to se musim opravdu smát!
Naposledy upravil(a) Akem dne 30 srp 2008 08:17, celkem upraveno 1 x.
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
No som to myslel skor tak ze dodaju k tomu 32 bitovy system ale ako jeden z mala je rozsiritelna pamat az do 8 GB. A 2GB dam bez problemov aj ked nie den co den. Ale zas v kritickej situacii moze byt malo . To poznam teraz. (1GB) Cakam a cakam a napokon sa ..... na to a radsej to odstrelim v spravcovi.
Ale tie 3 GB by v pohode stacili. Chcel som tym naznacit nepomer vykonny procesor, grafika a "iba" 3GB RAM. (800Mhz)
A aby si zas mal aj ty v niecom pravdu tak verim ze cim viac tym lepsie .
Ale tie 3 GB by v pohode stacili. Chcel som tym naznacit nepomer vykonny procesor, grafika a "iba" 3GB RAM. (800Mhz)
A aby si zas mal aj ty v niecom pravdu tak verim ze cim viac tym lepsie .
imho .... nereste veci, ktere nemusite ...
Vista 32bit muze mit MAX. cca 3,4 GB RAM (XP asi 3,2)... muzete si dat klidne 4GB RAM, ale pouzitelna pro VISTU bude max. ~3,4GB, zbytek tam muze jen tak lezet nepouzity, nebo si to pujci grafika, protoze ma turbo cache (ale jelikoz VRAM 512MB DDR3 tak je to pro ni docela zbytecny a asi to necha lezet hladem).
U 64bit. systému muzete mit az 80GB RAM, hlavne se to pouziva u serveru nebo grafiku, kteri kdyz maji nekolik 100vek vrstev v Photoshopu tak potrebujou kazdy MB, ale to tvuj pripad urcite neni.
Hry to nevyuzijou! A navic na 64bit větsinou hry ani nejedou tak dobre jako na 32bit
Snypy ... btw. pridal sem dalsi test baterky ...
Vista 32bit muze mit MAX. cca 3,4 GB RAM (XP asi 3,2)... muzete si dat klidne 4GB RAM, ale pouzitelna pro VISTU bude max. ~3,4GB, zbytek tam muze jen tak lezet nepouzity, nebo si to pujci grafika, protoze ma turbo cache (ale jelikoz VRAM 512MB DDR3 tak je to pro ni docela zbytecny a asi to necha lezet hladem).
U 64bit. systému muzete mit az 80GB RAM, hlavne se to pouziva u serveru nebo grafiku, kteri kdyz maji nekolik 100vek vrstev v Photoshopu tak potrebujou kazdy MB, ale to tvuj pripad urcite neni.
Hry to nevyuzijou! A navic na 64bit větsinou hry ani nejedou tak dobre jako na 32bit
Snypy ... btw. pridal sem dalsi test baterky ...
muhaha píše:Ty to nepochopiš,že na 32bit systému je víc jak 3GB zbytečných?
Tak trosku citaj. Take daco som uz pisal.
Inac cela tato debata je OUT. Lebo jedine co som chcel povedat je to ze: Notebook co je takmer najvykonnejsi na trhu. Ma taktiez najvacsiu rozsiritelnu pamat RAM. A tak som iba bral ohlad na toto vsetko a neslo mi do hlavy ze je tam 32 bit OS.
Dakujem ludom ze mi objasnili kolko RAM je mi zapotreby a taktiez tie vseobecne informacie o rozdiely medzi 32 64 bitovym prostredim mi velmi pomohly. Eate raz vdaka. Skoda ze som to nevedel pred 4 rokmi na statnici . To by som bol dnes inde ako fore. ZE.
marek96681 píše:muhaha píše:Ty to nepochopiš,že na 32bit systému je víc jak 3GB zbytečných?
Tak trosku citaj. Take daco som uz pisal.
Inac cela tato debata je OUT. Lebo jedine co som chcel povedat je to ze: Notebook co je takmer najvykonnejsi na trhu. Ma taktiez najvacsiu rozsiritelnu pamat RAM. A tak som iba bral ohlad na toto vsetko a neslo mi do hlavy ze je tam 32 bit OS.
Dakujem ludom ze mi objasnili kolko RAM je mi zapotreby a taktiez tie vseobecne informacie o rozdiely medzi 32 64 bitovym prostredim mi velmi pomohly. Eate raz vdaka. Skoda ze som to nevedel pred 4 rokmi na statnici . To by som bol dnes inde ako fore. ZE.
np, jen sem se nechal unest
Snypy
Ahoj.tak sem se stal taky majitelem tohohle notesu.zatím sem spokojen,ani ta lesklá klávesnice mi nevadí,čehož sem se bál,zpracování je dobré,nikde nic nevrže.jediný k čemu bych měl malou výtku je,že se klávesnice při psaní trochu prohybá,psaní to nevadí ale nevypadá to moc dobře.adaptér je větší než u většiny dnešních notebooků,ale to mi nevadí,přenášet ho prakticky nebudu
TOSHIBA Qosmio F50-108/ C2D P8400/ 15.4" WXGA TB/ 3GB/ N9700 GTS 512MB/ 320GB
-
- občas něco napíše
čau, notebook jsem obdržel v pátek, je to můj první book a jsem s ním moc spokojenej. Nové hry jako race driver grid a assassins hraju na max detaily, takže paráda. Taky se mi líbí, že to je celkem investice do budoucna ( až 8gb ram, super grafika a procák taky možná půjde vyměnit-to jsem zatím nezjišťovat)
karlos.biker píše:čau, notebook jsem obdržel v pátek, je to můj první book a jsem s ním moc spokojenej. Nové hry jako race driver grid a assassins hraju na max detaily, takže paráda. Taky se mi líbí, že to je celkem investice do budoucna ( až 8gb ram, super grafika a procák taky možná půjde vyměnit-to jsem zatím nezjišťovat)
ramky vyjdou tento nebo pristi rok - 4GB pro notebooky, procesor jde upgradovata, za vsechny, ktery maji stejny slot. Takze tam klidne hodis i Q6600 (coz je ted max pro ntb)... taky jedu tedka hry na max detaily a je to pohodicka akorat mi vadi, ze nejsou XP protoze mi nefunguje hodne programu, ktere jsou pro me dost dulezite a musim hledat nahrady...
Snypy
No pokud jde o tu skvělou investici do budoucna jak tvrdíš no nevím, protože jak koukám tak zatím máš nb spíše na hry a u nich záleží hodně na grafice, která však nejde v nb vyměnit( s vyjímkou nb asus c 90s či p).Tudíž si myslím ,že za 1 lépe za 2 roky nové hry na nb moc dobře nepojedou (zda vůbec).Investice do procesoru, ramek ti teda bude na nic, musel bys koupit i jiný os.
- Chlebovnik
- guru
Podle mě je to docela dobrý kauf pro někoho, kdo prostě potřebuje ten výkon a nebude ten notebook nějak často přenášet (jako třeba děnně). Za ty dva roky si každý bude kupovat malé notebooky 13.3" - 14.1" s konektorem na ATI XGP (aspoň já to tak plánuji).
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“