Sony Vaio CR31 S

notebooky SONY (VAIO) a vše kolem nich
Chip
občas něco napíše
Příspěvky: 45
Registrován: 17 črc 2008 13:07

Sony VAIO CR31S/W

Příspěvekod Chip » 17 črc 2008 18:50

Ahoj. Poprvé jsem zbytečně vytvořil nový topic tak snad to nyní dávám na správné místo.

Před nedávným časem jsem si pořídil SONY VAIO CR31S/W a jsem s ním relativně spokojený (dal jsem si na něj 64bit visty a patlám se ovladačema a moc se mi to nedaří tak proto relativně ). Za tu dobu co ho mám jsem si ovšem všiml několika (většinou zcela nepodstatných) nedostatků. Zajímalo by mně jestli jsou ony nedostatky "normální" nebo zda je některý z nich na reklamaci stroje.

1. Baterie je i po zamknutí docela volná a má vůli asi půl mm v každém směru.

2. Po vysunutí cd-rom mechaniky mi (okrajem blíže ke mně) doslova drhne o stůl.

3. Po připojení subwooferu přes zesilovač mi subwoofer píská stejným způsobem jakým mi pískaly repráky u starých základních desek (udajně probíjely)

BTW: Subwoofer připojuju přes kvalitní rozdvojku společně s reprákama. Píská stejně i když ho zapojím samotný. V zesilovači mám výbybku. U stolního mi to fungovalo normálně bez pískání a repráky nepískají ani u notebooku.

4. Nahrál jsem si na notebook 64bit Vista Home Premium a mám problémy s aplikacemi přímo od Sony. Např: Control Center, Instant Mode, Power Managment. Některé neběží vůbec, některé padají a některé ani nenainstaluji. (tady asi spíš nějaké rady jak to vyřešit)

5. Klávesnice se už při relativně slabém stisknutím kláves prohýbá. V levé polovině více než v pravé.

6. Plastový rámeček kolem displeje po levé straně u kloubu nedoléhá na zadní část. Mám strach aby se to postupem času nerozlezlo ještě více.


Působí to zřejmě jako ostrá kritika, ale já jsem s tímto notebookem velice spokojen a až na body 3. a 4. jsou to věci, které mě žádným způsbem neomezují.

Díky moc za Vaše reakce. Pokud časem přijdu na něco dalšího tak to sem napíšu.

roxtedy
píše často
Příspěvky: 191
Registrován: 12 bře 2007 10:39

Příspěvekod roxtedy » 21 črc 2008 22:20

Díky za recenzi, zajímalo by mě jestli i ostatní uživatelé mají podobné zkušenosti..??? Jak dlouho notebook máš?

Chip
občas něco napíše
Příspěvky: 45
Registrován: 17 črc 2008 13:07

Příspěvekod Chip » 22 črc 2008 00:43

Doufám, že to byla otázka na mne :o ...notebook mám necelé tři týdny a uvedené nedostatky jsem objevil již v prvním týdnu používání.

wamsik
občas něco napíše
Příspěvky: 5
Registrován: 30 srp 2008 22:06

Příspěvekod wamsik » 31 srp 2008 14:23

Mam taky tento notebook a mam stejne nedostatky... Plus taky to piskani v hornim pravem miste ale pokud to doslova neposlouchate tak si toho temer nevsimnete. No co se me jeste stalo ted je to lepsi mozna protoze jsem aktualizoval bios tak ze treba 2krat za den to nahlas piplo i kdyz jsem treba vubec nic nedelal. Docela hlasity pisknuti vubec nevim proc ale ted se me to dlouho nestalo tak uvidim. Pokud ma i stimto nekdo zkusenost napiste prosim. Pak se me stava kdyz zapnu pocitac tak nekdy kdyz chci dat centrum nastaveni mobilnich zarizeni a snizit ci zvisit JAS tak to proste nenaskoci to okno musim pockat a restartovat a pak to but zase nejde nebo jde no.. ale to je chyba windowsu a je to uz moc velky detail! Piste prosim jakekoliv problemy i malickosti k tomuto modelu. Dik


Zpět na „notebooky SONY“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti