Ahoj
Musim se do 3dnů rozhodnout co si koupim. Už se byl skoro rozhodnutý pro LENOVO TP R61 14, ale teď sem objevil konkurenta HP COMPAQ 6735s. S větším diskem, lepší grafikou, web kamerou a daleko lepší cenou navíc zdarma OEM Microsoft Office 2007 CZ
http://www.alza.cz/hp-compaq-6735s-d97841.htm
Na netu sem toho moc nenašel tak se chci zetpat jaký máte s tímto ntb zkušenosti a je to dobrá koupě.
HP COMPAQ 6735s vs LENOVO TP R61
jí vim že to lenovo je asi kvalitnější+trackpoin atd. ale to HP nemá jen lepší grafiku ale i větší disk(vetšinou jsou i 160) a webbku, hlavně ta cena je dost dobrá, mám asi 22 000Kč ale přece jenom nejsem ještě vydělečná osoba a budu rád když něco zbyde, takže koupim asi to HP.
jo myslem sem 14,1 sorry
jo myslem sem 14,1 sorry
No ja bych se taky priklonil k tomu lenovu. Jedine co by me mohlo trochu zvyklat by byla ta cena, ale jinak kvuli disku a nebo nedej boze webce bych si ntb nekupoval. Oboje muzes mit externi a tu webku i podstatne kvalitnejsi. i disk externi by byl vetsi (rychlejsi asi teda ne).
Ale paklize tohle jsou pro tebe padne a smerodatne argumenty proc HP, tak si ho kup
Ale paklize tohle jsou pro tebe padne a smerodatne argumenty proc HP, tak si ho kup
Budoucnost je něco, kam se každý z nás dostane rychlostí 60-ti minut za hodinu, a to bez rozdílu, kdo to je a co udělá.
Lenovo TP R61 14'
Lenovo TP R61 14'
Lenovo...+ trackpoint, asi klávesnice, procesor, 14,1palcový displey, zpracování
HP...+ vetší disk, grafická karta, skvělá cena, zdarma microsoft office, web kamera
no a pak ještě pár + pro mě méně důležitých..
lenovo.. + možnast vyměnit mechaniku za baterku, FireWire
HP... + rozšířitelnost RAM, víc USB portů
HP...+ vetší disk, grafická karta, skvělá cena, zdarma microsoft office, web kamera
no a pak ještě pár + pro mě méně důležitých..
lenovo.. + možnast vyměnit mechaniku za baterku, FireWire
HP... + rozšířitelnost RAM, víc USB portů
Ghost píše:osobne by som si priplatil od HPcka radsej na 6735b.
btw HDD je z mojho pohladu pri vybere uplne nezaujimavy parameter. 250GB disk stoji 1300 korun a vymena je jednoducha.
tak koukal sem na to 6735b ale ten cenovej rozdíl tam je a nesehnal bych zdarma microsoft office...ale jinak mi příde o něco bytelnější...asi bych si ale doplatil rovnou na to lenovo
Zpět na „Jaký vybrat notebook“